Foto van de dag: Vrouw attakeert IDF met zeepbellen [foto]

Manifestant blaast zeepbellen naar het IDF

We weten al lang dat kritiek op Israël vooral bestaat uit gebakken lucht. Op dit plaatje bewijst een activiste dat het ook met zeepbellen kan, die ze hier blaast naar een Israëlische soldaat tijdens een protestmanifestatie tegen de constructie van een segment van de Veiligheidsmuur in het Pal-Arabisch dorpje Walajeh in Judea, net buiten Jeruzalem ten westen van de Jordaanrivier.

Deze Veiligheidsmuur is noodzakelijk – en bij herhaling zeer effectief gebleken – om het Palestijns geweld en terreur tegen te gaan. De activiste op het plaatje kan misschien proberen met zeepbellen naar Hamas te blazen. Wie weet stopt het wel de aanslagen met qassamraketten en mortiergranaten op Israëlische burgers?

De Palestijnen beweren dat de Veiligheidsmuur het diefstal van grond is. Maar dat zeggen ze ook van elke andere vierkante centimeter Israëlische grond. Wat er ook van zij, dichter bij de zeep dan deze activisten hier zijn geraakt kan niet meer. 😉 [Foto: AP/Nasser Shiyoukhi / bron] – met dank aan Israellycool voor de hint. Lees ook in de JP: Security wall to encircle Palestinian village Walajeh [klik]

2 gedachtes over “Foto van de dag: Vrouw attakeert IDF met zeepbellen [foto]

  1. nee ze gaan eerst losgeld vragen,dan haar vermoorden en als kers op de taart het in de schoenen van Israel duwen,

    Like

Reacties zijn gesloten.