Hezbollah parlementslid ontvouwt plannen hoe Israël vernietigd zal worden [video]

In het westen weet blijkbaar niemand wat er aan de hand is in Libanon of doen ze toch op z’n minst ‘alsof’ ze van niks weten. Niet dat daar niemand zou zijn die geen Arabisch spreekt of de taal niet zou begrijpen, maar gewoonweg omdat ze geen antwoord hebben op al die bedreigingen, intimidaties, en onomwonden oorlogstaal die daar alle dagen jaar in en jaar uit uit moskees en parlementen jegens het westen en in het bijzonder jegens Israël worden uitgezonden.

Al Assad, de Syrische verdelger van Israël, maar wel eerst eigen volk uitmoorden

En ik kan de westerse media geen ongelijk geven dat ze maar wat graag hun hoofd de andere kant opdraaien, als ze deze nuchtere oorlogstaal in de bijgeleverde videoclip beluisteren. Je zou van minder depressief kunnen worden. Deze keer een interview op de Libanese TV ANB van 7 augustus 2011 met de generaal op rust en tegenwoordig parlementslid in Libanon brigade-generaal Walid Sakariya.

Het volgende is een uittreksel uit het interview door MEMRI TV vertaald uit het Arabisch naar het Engels en door Brabosh.com overgenomen en vertaald naar het Nederlands. Zet u schrap want de gepensioneerde brigade-generaal zal u grofweg uitleggen hoe Israël zal worden uitgeroeid met wortel en tak. Volgens de generaal zullen Syrië, Irak, Iran en Hezbollah in een gezamenlijke krachtinspanning Israël van de kaart vegen, zelfs als dit moet gebeuren ten koste van honderdduizenden mensenlevens, volgend op de terugtrekking van de Amerikaanse legermacht uit Irak.

Dat betekent onder meer wel dat de Syrische president Al Assad dringend moet ophouden met eigen volk te vermoorden, want zoals Assad sinds maart van dit jaar tekeer gaat, houdt hij straks geen volk meer over om tegen Israël ten strijde te trekken.

Waar die generaal zich niet van bewust is, dat is dat er in Israël hem en zijn geallieerde terminators een flink pak slaag ligt te wachten. Net zoals wat er gebeurde tijdens de vorige zeven Arabische aanvalsoorlogen jegens de Joodse staat, is ook nu de uitkomst vooraf bekend: de complete Arabisch-Perzisch afgang annex vernedering zal andermaal bijzonder zwaar wegen. Israël kan zich nu eenmaal geen enkele nederlaag permitteren. Het landje dat nauwelijks een zakdoek groot is vecht, in tegenstelling tot haar Arabische en Perzische belagers, telkens voor de overleving.

Brigade-generaal (op rust) Walid Sakariya: Iran is het land dat het meest vijandig staat jegens Israël, maar Irak dient als buffer tussen Iran en het Palestijnse front – en dat sinds de dagen van Saddam Hussein tot aan de tegenwoordige militaire aanwezigheid van de V.S. in Irak. Iran steunt de strijdkrachten van de confrontatie: Hamas, Hezbollah en Syrië.

Indien, volgend op de Amerikaanse terugtrekking, Irak een brug kan worden die Iran met Syrië zal verbinden, kunnen de Iraanse strijdkrachten Irak doorkruisen en alzo Syrië bereiken om er dan deel te nemen aan een directe oorlog aan het front op de Golanhoogte.

In dat geval, zou Israël niet enkel en alleen Hezbollah bekampen. Het zou dan Hezbollah, Syrië, Irak en Iran moeten bestrijden. Dit is de zogenaamde “Sjiitische Halve Maan” waar ze zo bang voor zijn. Aangezien Iran deze [as] domineert, verwijzen de Arabische landen er telkens naar als de “Sjiitische Halve Maan”

Als Hezbollah 5.000 raketten heeft en sommige doelwitten in Israël kan vernietigen, zullen de verhoudingen zich compleet wijzigen wanneer Syrië en Iran zich bij de oorlog aansluiten. U zal de strategische superioriteit en een strijdmacht bezitten die groot genoeg is om Israël te verpulveren, zelfs als deze oorlog u honderdduizenden martelaren zal kosten – en geen 1.000 of 2.000 dus. U zult deze oorlog ingaan met een bevolkingsmassa die de 100 miljoen overschrijdt.

[…]

Indien Syrië, als het land waar de confrontatie zal plaatsvinden, zal falen, zullen Amerika en de Zionistische onderneming zegevieren.

Interviewer: Is de rol van Syrië dan zo belangrijk…

Brigade-generaal (op rust) Walid Sakariya: Ja, natuurlijk. Maar als Syrië, als het land van de confrontatie, zal zegevieren betekent dat het einde van Israël. Er bestaan militaire evenwichten. Hezbollah kan Israël verslaan, maar het kan het niet vernietigen. Indien Syrië ten oorlog trekt tegen Israël, kan het de Golanhoogte heroveren, maar het zal niet Haifa noch Tel Aviv kunnen bevrijden.

Nochtans, zullen Hezbollah, Syrië, Irak en Iran tezamen een strijdmacht vormen die militair superieur is aan Israël en het zullen vernietigen. Zij zullen zich aan een oorlog wagen die misschien wel honderdduizenden martelaren zou kunnen maken – omdat Israël atoomwapens zou kunnen inzetten om te overleven – maar niettemin, zal deze oorlog een einde maken aan Israël.

6 gedachtes over “Hezbollah parlementslid ontvouwt plannen hoe Israël vernietigd zal worden [video]

 1. Wat een zielig mannetje die Walid Sakariya.
  Wat maakt het hem uit dat er honderdduizenden slachtoffers vallen.
  Hij vergeet echter 1 ding en dat is de God van Israel. Die Ware God waakt over Zijn Volk en zal niet meer toestaan dat Zijn volk uit Israel wordt verdreven. De Zoon van deze Ware God, genaamd Jezus Christus zal vanuit Sion regeren en Zijn heil over de aarde storten. Dat kan de tegenstander niet tegenhouden.

  Like

  1. Onbegrijpelijk dat Sakarya een heel volk kan gijzelen uit pure genocidale Jodenhaat. Die man hoort in feite levenslang achter de tralies.

   Like

 2. zou Washington hier ook “diep bezorgd” zijn? of is dat voor onze Hussein in zijn witte huisje maar een detail?

  Like

 3. Wat hij hier zeg die Walid Sakariya willen ze al ruim 60 jaar.Maar tussen doen en zeggen vele mijlen leggen. Het is toch wel verdraaid moeilijk gebleken om dat te volbregen.

  Like

 4. Onvoorstelbaar, als er in Israel een scheet scheef gelaten wordt valt iedereen erover heen. Maar wat zo’n geestelijk gestoord individu als Walid Sakariya uitkraamt daar horen we natuurlijk weer niemand over.
  Dat eenzijdig gezwam moet eens een keer afgelopen zijn.

  Like

 5. Mag ik u vragen om uw ogen niet te sluiten. De bovenstaande reactie’s zijn begrijpelijk maar we kunnen beter kijken naar wat er werkelijk gebeurd. Het voert nu te ver om de rol van Amerika en Europa hier in te betrekken maar dat het verhaal van Walid Sakariya hout snijdt is een ding wat zeker is. Armageddon is dichter bij dan we misschien wel denken.

  Like

Reacties zijn gesloten.