Ontmoet medegevangenen in het Sahara Restaurant & Café van Gaza [in beeld]


Op dinsdag 19 juli 2011 opende de Palestijnse zakenman Abu Rani Abu het gloednieuwe Sahara Restaurant & Café, in aanwezigheid van Ismail Jabr, rechter van het Hooggerechtshof in Gaza en een aantal andere rechtspersonen, ondernemers en burgers. Volgens de aankondiging “Combineert het Gaza restaurant de adel van het verleden en de originaliteit van het tegenwoordige en het toekomstige.” Het nieuwe restaurant is gelocaliseerd in de prestigieuze Sheikh Ejleen- Al Rasheed Street met adres Al-Zafer Tower, 00972 Gaza.

Het is een mooie constructie geworden met alle faciliteiten en diensten die Westerlingen gewoon zijn. Reserveren is mogelijk, prima geschikt voor groepen, allerhande oosterse en westerse specialiteiten, afhaalrestaurants, ontbijt, lunch en diner, uiteraard officieel geen alcoholische dranken maar op de kamer wordt wel alles geserveerd (of wat dacht u dat Gazanen geen champagne of een goeie malt whiskey kunnen apprecieren?), verder koffie en drankjes en versnaperingen. Reserveren kan op het nummer 0595242526 en 2839332. Plaatjes, menu’s en meer info op de facebookpagina van het Sahara Restaurant & Cafe: http://www.facebook.com/sahara.res. [foto’s: Gaza – Islam Bahar / Fotografie – Shadi Assar / bron]


Meer plaatjes kijken KLIKKEN op –>Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.