Radicale moslims laten hun handelsmerk achter op muur van synagogeschool in Toronto

Toronto, Canada, 5 augustus 2011. Een swastika en het “Islam will rule” (Islam zal heersen) werd geschilderd op de muur van de Robins Hebreeuwse Academie, een Joodse jongensschool die verbonden is met de Beth Tikvah Synagoge in Toronto [foto: Jeremy Cohn – Global News / bron]

Een waarschuwing uit het verleden

Islamofascisten slaan weer toe

De beste manier om *islamofobie* te bestrijden is radicale moslims zèlf aan de bak te laten komen, in woord en geschrift [de ‘daden’ daar zijn we al mee vertrouwd sinds 9/11].  En het verband leggen tussen de nazi’s en sommige strekkingen binnen de Islam – zoals hierboven op het plaatje – laten we ze liever ook maar zèlf leggen. Want voor je het weet heb je een proces aan je been wegens het aanzetten tot haat jegens moslims en smaad aan de profeet Mohammed. En een fatwah over je horen uitspreken zoals gebeurde met o.a. Salman Rushdie of Geert Wilders, proberen we toch altijd te vermijden. Niet iedereen kan het zich financieel permitteren om dag en nacht bewakend te worden door een squadron bodyguards omdat door de een of andere islamistische nitwit een prijs op je hoofd werd gezet.

Radicale moslims komen graag aan het woord. Door gebrek aan een uitgebreide woordenschat bij voorkeur dan in korte zinnen van 3 woorden… zoals hierboven op het plaatje. Wel vervelend is dat ze soms geen tegenspraak dulden. Dat zullen ze geleerd hebben van terreurorganisaties zoals Hamas, Taliban, Al Qaeda èn hun overzeese sympathisanten in Europa, de Verenigde Staten en dus ook in Canada waar dit plaatje werd getrokken. Want moslims zijn er tegenwoordig overal en in overvloed. Gelukkig zijn de radicalen, de killers en de Jodendoders, gewapend met de Koran in de ene hand en een kalashnikov machinegeweer in de andere, nog steeds in de minderheid.

Ik weet dat het de meesten van jullie allemaal geen barst kan schelen. “Zolang ze zich amuseren met de Joden, laten ze ons gerust”, hoor ik dikwijls in mijn omgeving zeggen. Wel, dat klopt in zoverre tot de laatste Joden zijn verdwenen, want dan is het jullie beurt. Denk daar maar aan als het “Islam will rule” straks op jouw deur staat geschilderd….

In het videofilmpje hieronder doet rabbijn Jarrod Grover van de Beth Tikvah synagoge het verhaal

8 gedachtes over “Radicale moslims laten hun handelsmerk achter op muur van synagogeschool in Toronto

 1. @Brabosh, weer even een klein detail i.v.m. de correctheid van je door mij iedere dag bijgehouden berichtgeving… Ik weet dat het wellicht enigzins pedant klinkt maar toch…
  Een Kalashnikov AK-47 is net zoals zijn VSA tegenspeler de M16 een automatisch geweer.
  Een mitrailleur-euse-ette c.q. machinegeweer is veel zwaarder en kan langer vuur uitbrengen. De MAG uit Herstal België is er zo een.Mitrailleur d’appui général of General Purpose Machine Gun. Die wordt nog steeds in Israël gebruikt.

  De Palestijnse terreurjongens zijn meestal bewapend met Russische MG’s.(Enige tijd terug had je een artikel over Sederot en de hartverwarmende wensen van de zonen van Ishmaël-Amaleq aan het adres van de Joodse inwoners daar. Er was een foto bijgeplaatst van een religieus koppel waarbij de man een M16 MACHINEGEWEER om zijn schouders had.)

  Met vriendelijke groeten en succes met de strijd,

  Peter

  Like

 2. Inderdaad. Alleen een beetje lang om te vertalen en op een blog zoals deze te zetten. De meeste internetgebruikers [zijn intellectuele luiaarden en] vinden 500 woorden al zware kost. Deze tekst bevat meer dan 3000 woorden, 6 uur vertaalwerk… een kwestie van keuzes maken….

  Like

 3. Die kans is minimaal. Ik herinner me nog goed tijdens het verdedigingsoffensief van Israël tegen Hamas in Gaza dec 2008/jan 2009, dat ik nog nooit voordien zoveel swastika’s heb gezien op anti-Israëlische manifestaties zoals toen. Uitbuiting van de Holocaust door moslims en hun extreemlinkse vrienden à volonté. Israëli’s werden vergeleken met nazi’s en Gestapo ‘s, Gaza was een open gevangenis, een concentratiekamp zelfs, Gaza werd vergeleken met een getto waar het nog erger was dan het Getto van Warschau, Gazanen stierven [zogezegd] van de honger noem maar op… alles uit WOII werd gebruikt om Israël door de drek te sleuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.