Maleisië: ’t is allemaal de schuld van de Joden [in beeld]

Koeala Loempoer, Maleisië, 9 juli 2011. Manifestatie tegen aangekondigde hervorming van de kieswet: Het is een complot van de Joden! - foto: AFP

Malaysia media claims Jewish plot after rally

(Maleisië: “Het is een Joodse samenzwering!”)

Ik heb mij al dikwijls afgevraagd wanneer bepaalde volksstammen in de wereld (en ook in eigen land) “spontane” volksprotesten organiseren gericht tegen de staat Israël, dat je dan altijd borden ziet opduiken zoals dat hierboven op de foto tijdens een demonstratie op het schiereiland van Maleisië: “KILL JEWS” [vermoordt de Joden] met een Davidster ernaast [niet eens een Israëlische vlag!]

Eh, gaat het nu over Israël of over de Joden in het algemeen? En, wonen er ook geen 1,2 miljoen Arabieren in Israël? Ja ja, onnodig het toe te lichten, we weten het intussen, wel: Israël is het excuus, Jodenhaat het motief. Merk ook links op de achtergrond hoe deze “progressieve moslima’s”, al dan niet in boerka,  borden meezeulen met een portret van Osama bin Laden. Zucht.

En, hoeveel Joden dacht u dan dat er in Maleisië wonen, die de ongeveer 28 miljoen Maleisiërs zouden bedreigen? Ha ja zeg, nu gaan we het krijgen! Omstreeks 1900 schatte het aantal Joden dat er op het eiland woonden op 172 Joden, voornamelijk in Penang. Sinds begin jaren 1970 namen antisemitische sentimenten toe in combinatie met de anti-Israëlische politiek. Een uittocht van de laatste Joden van de Penang Joden was het gevolg, de overigen bekeerden zich tot het christendom.

Vandaag zouden er opnieuw een 100-tal Joden leven, hoofdzakelijk vluchtelingen afkomstig uit Rusland. Meer dan 60 procent of 17 miljoen van de Maleisiërs zijn moslims en volgen gedwee de shariawetten hen opgelegd door speciale islamitische rechtbanken en rechters. Tja, hoe 100 Joden (Russische vluchtelingen) een bedreiging kunnen vormen voor 17 miljoen Maleisiërs en zelfs de locale en nationale politiek zouden  kunnen beïnvloeden, moet zelfs de gemiddelde Maleisiër voor een raadsel plaatsen.

[bronnen: Wikipedia: Malaysian Jews en Jewish Virtual Library: Malaysia en The Vicious Babushka: Malaysia Media Blames Teh Juice for Election Reform van 18 juli 2011 en AFP: Malaysia media claims Jewish plot after rally van 18 juli 2011]

Joodse begraafplaats in Georgetown, Penang. Restanten van een rijk Joods verleden in Maleisië. Alleen hier zijn de Joden veilig voor hun islamistische vervolgers...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.