Netanjahoe wenst alle vredelievende moslims een gelukkige Ramadan[video]

Net zoals premier Netanjahoe hebben ook de Vlaamse Vrienden van Israël niet meer of minder problemen met de Islam dan met eender welke andere religie an sich, maar wel met bepaalde moslims die hun Koran hebben omgebogen tot een moordwapen. Niet de Islam is onze vijand maar wel diegenen die de Islam interpreteren als een slagzwaard om iedereen in stukken te hakken die zich weigert de plooien naar islamistische geboden, waarden en normen en deze willens nillens om het eender wie door de strot te rammen.

Even verwerpelijk zoals sommige Joden [Neturei Karta bv] hun religie misbruiken of andere Joden hun ideologie [bv JStreet, JCall of nitwits zoals Norman Finkelstein en Noam Chomsky] gebruiken om op een pseudo-intellectuele wijze het bestaansrecht van Israël ter discussie te stellen. Dankzij hen, heb ik geleerd dat Jood-zijn geen automatische garantie waardoor het bestaansrecht van Israël wordt verzekerd.

Ook onder de Joden leven verraderlijke Judassen, ongelovige Thomassen en onbetrouwbare Petrussen. De Joodse apostel Petrus is er zelfs ingeslaagd om zijn Joodse leider Christus tot driemaal toe te verraden [dit dan voor hen die alleen maar religieuze taal begrijpen.]  “De tak afzagen waar men op zit,” heet zoiets in Goed Nederlands. Met de strop om de nek moedigen zij hun beulen aan om het touw nog wat strakker aan te halen en om hen a.u.b., precies op het ogenblik wanneer zij hun laatste asem uitblazen, graag nog een flinke schop achterna te geven als bewijs van hun belachelijke onnozelheid, de idioten van het Free Gaza Flotilla achterna.

Mijn brandende woede en verontwaardiging richt zich niet tegen een bepaalde religie maar naar de mensen. Naar een bepaald soort mensen dus – niet de religie op zich noch de Islam – die hun religie misbruiken om anderen te discrimineren, criminaliseren en te demoniseren. Zij hebben altijd ongelijk. Voor hen geldt geen excuus. Het is buigen of barsten. Democratie is nu eenmaal niet gebaseerd op het uitmoorden van andersdenkenden, maar om elk leven dat de moeite waard is om geleefd te worden, te beschermen en te koesteren.

Kortom: ons probleem is niét de Islam maar die duizenden fanatici die alles wat recht is krom buigen en omsmeden tot een zwaard om hun medebroeders om te leggen. Niét de moslim die zondag op de thee komt, is onze vijand. Maar wel de moslims die in naam van de Islam in het holst van de nacht met messen onze babys en kinderen de keel oversnijden, zoals bv de slachting in Itamar van 11 maart 2011. Zij die willen moorden hebben altijd wel een excuus.

Een gedachte over “Netanjahoe wenst alle vredelievende moslims een gelukkige Ramadan[video]

  1.  
    Noorse overheid zeker als politieke aanvoerder van de islamisering, waaraan men al decennia lang meewerkt en medeplichtig aan het hoogverraad, is duidelijk verantwoordelijk voor de massamoord en voor de toekomstige burgeroorlog.
     


    Ingekort door de redactie

    Like

Reacties zijn gesloten.