Het heeft wat geduurd maar hier komt het: Iran beschuldigt Israël voor Noorse massacre :)

Hassan Firouzabadi: Schuif altijd en overal en in alle gevallen de schuld af op de Joden; ook en vooral als ze niét schuldig zijn. Als achteraf mocht blijken dat je het verkeerd voor had, hoef je jezelf niet eens te verontschuldigen. Da 's toch wel best handig zo!

Senior Iranian commander says Israel behind Norway attacks

door Trend.AZ

met dank aan Elder of Ziyon voor de hint

De chef van het Iraanse leger heeft zaterdag de “Zionisten” ervan beschuldigd dat zij achter de terreuraanslagen zitten in Noorwegen, zo meldde de Iraanse genationaliseerde Engelstalige omroep Press TV op zaterdag volgens DPA

De chefstaf van de gezamenlijke leiders van de Staf der Staven van de Iraanse strijdkrachten,  Hassan Firouzabadi, heeft het volgende in een verklaring publiek gemaakt: “De Zionisten zitten achter de terreuraanslagen in Noorwegen, aangezien zij rechtse sentimenten voeden, terrorisme steunen en mensen uit de hele wereld manipuleren als speelgoed om hun doelstellingen te verwezenlijken.”

“De wereld zou op haar hoede moeten zijn voor pogingen van het Zionistische regime dat een breuk binnen het Christendom nastreeft en het Christelijk Zionisme wil verbreiden,” zei de generaal in een verklaring op Press TV. Iraanse officiële ambtenaren hebben de vaste gewoonte om Israël, waarnaar gewoonlijk wordt gerefereerd als “die Zionisten” of de “Zionistische Entiteit“, vaak te beschuldigen van achter om het even welk incident te zitten met een anti-Islamitische achtergrond.

Elder of Ziyon,: “Ik ben in shock! Dat heeft hen bijna een volle week gekost vooraleer Iran dit heeft kunnen zeggen. Hamas en Hezbollah hebben Iran met een straatlengte verslaan, tegen vijf dagen voor Iran! De Ayatollah’s zijn duidelijk aan het verzwakken!”

2 gedachtes over “Het heeft wat geduurd maar hier komt het: Iran beschuldigt Israël voor Noorse massacre :)

  1. Nou, de joden kunnen wel degelijk de constipatie van Ahmedinejad verhelpen. Zij hebben daar immers medicijnen voor ontwikkeld.

    Like

  2. De taktiek om ‘alles wat er fout gaat in de wereld (tot aan de constipatie van Achmedinejead toe) aan ‘de Joden’ toe te schrijven, blijkt tóch niet zo goed te werken, anders had het er niet zo beroerd uit gezien op de planeet. Misschien begint het eindelijk te dagen bij de man in de straat, ‘ook de Arabische man in de straat dat 16 miljoen Joden niet de planeet met bijna 7 biljoen mensen kan vrijwaren van ziekte, terroristen, klimaat uitbarstingen, oorlogen & conflicten, domme mensen en manipulatieve leiders en nee, óók de constipatie van Achmed kunnen zij niet verhelpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.