Het boerenbedrog van Nabil Shaath: nooit een ‘twee-staten voor twee-volkeren’ oplossing [video]

Nabil Shaath: We’ll Never Accept “Two-States for Two Peoples” Solution

Ik heb het hier al duizend keer gezegd: wie wil weten wat de Palestijnen en Arabieren denken en ècht bedoelen, moet luisteren naar wat ze in het Arabisch zeggen tegen hun achterban, en dat is gewoonlijk heel wat anders of zelfs tegengesteld aan wat ze in het Engels tegen Westerlingen zeggen. Als de Arabieren krijsen Al Jihad! Al Jihad! Al Jihad! is dat niet het Arabisch voor Peace! Peace! Peace!

Stop met al dat liegen en bedriegen!

Het wordt hoog tijd dat Westerse journalisten en de vertegenwoordigers van niet-gouvermentele organisaties en dat door òf zèlf Arabisch leren òf een betrouwbare tolk aanwerven om te horen wat de Arabieren ons ècht te vertellen hebben, want dit is je reinste boerenbedrog! Alleen op basis van feitelijke intenties kunnen echte vredesonderhandelingen gevoerd worden. Geen geheime agenda’s meer.

Eén van de organisaties die dat al jaren geleden heeft begrepen is MEMRI TV: http://www.memri.org. Zij brengen al jaren Arabisch-talige en Iraans[Farsi]talige beelden uit van programma’s, interviews, openbare en besloten toespraken uit, die ze vervolgens ondertitelen of naar het Engels vertalen.

De volgende videoclip is er weer zo eentje. De zogenaamd “gematigde” Palestijnse toponderhandelaar voor de vrede Nabil Shaath laat hier in dit interview met een Arabische TV zender weer eens het achterste van zijn tong zien. Dankzij Memri TV komen we dat zo ook nog eens te weten. Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint..

‘Gematigd’ leider Nabil Shaath op de Libanese TV-zender ANB op 13 juli 2011:

De erkenning van een [Palestijnse] staat is fundamenteel een tweezijdige actie, die de zegen van de Verenigde Naties krijgt. Deze handeling, echter, zal in de toekomst vele zaken mogelijk maken. Zo zullen wij bilaterale akkoorden met andere staten kunnen ondertekenen en zal dit ons toelaten om druk op Israël uit te oefenen. Vanaf de eerste dag [nà de instemming van de VN in september a.s.] zullen wij de druk op Israël verhogen om hen te dwingen ons te erkennen en ons land te verlaten. Dat is ons doel op lange termijn.

[Het Franse initiatief] heeft de kwestie van de “Joodse staat” omgevormd in een nieuwe formule die eveneens onaanvaardbaar is voor ons, met name twee staten voor twee volkeren. Zij mogen als ze dat wensen Israël zelf als een staat voor twee volkeren omschrijven, maar wij zullen een staat voor één volk zijn.

Het verhaal van “twee staten voor twee volkeren” houdt in dat daar ginds een Joods volk zal zijn en aan deze kant een Palestijns volk. Wij zullen dit nooit goedkeuren, niet als deel van het Franse initiatief en ook niet als deel van het Amerikaanse initiatief.

Wij gaan niet de 1,5 miljoen Palestijnen opofferen die de Israëlische nationaliteit hebben en die binnen de grenzen van 1948 leven en wij zullen ook nooit akkoord gaan met een clausule die de Palestijnse vluchtelingen verhindert om ooit naar hun land terug te keren. Wij zullen dit niet goedkeuren, of het initiatief nu Frans, Amerikaans, dan wel Tsjechoslowaaks is.

Een gedachte over “Het boerenbedrog van Nabil Shaath: nooit een ‘twee-staten voor twee-volkeren’ oplossing [video]

  1. Het “boerenbedrog van Nabil Shaath. Was het maar waar! Met één bedriegelijke boer kan je nog wel leven. Nee, het héle Palestijnse Saga is boerenbedrog, van A tot Z.
    Er is/was nooit één Palestijns volk, nooit een Palestijnse staat of land, nooit een Palestijnse religie, nooit één Palestijnse mening behalve de bekende anti Israel “mantra’s” over hun gestolen land (welk land) & hun rechten (welke rechten) & Israel/Joden in de zee, het Palestijnse lijden (zelfgecultiveerd en steeds ge-update). M.a.w. het héle “Palestijnse verhaal is boerenbedrog en rust op pure fantasie die met de jaren een stééds grotere demensie krijgt. Dit verhaal wordt aangewakkerd en uitgebuit door Arabieren & Westerlingen met ieder hun eigen agenda en/of blinde Jodenhaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.