De meest bedreigde democratie op aarde heeft het beste verdedigingsleger: het IDF [promovideo]

Compact promotionele videoclip [en Français!] van het Israëlische leger, kortweg het IDF of Tsahal in het Hebreeuws. In het Frans luidt het aldus: “L’armée israélienne lance son blog en français. Nous vous invitons à visiter notre blog et venir vous informer“: http://www.idf.il/fr

Volgens Elder of Ziyon [hier] lopen de haters van Israël die het wagen om deze videobeelden te bekijken groot gevaar dat hun hoofd in duizenden kleine fragmenten zal exploderen. Dat is dan in de aard als wat er gebeurt met hun eigen zelfmoordbommenleggers wanneer ze “aan het touwtje trekken”.

Een videoclip die het beslist loont om iedereen toe te zenden, die zich de voorbije weken en maanden heeft uitgesloofd voor die belachelijke Flotilla idioten, die thans allemaal op de bodem van de Middellandse Zee liggen te rotten, virtueel gesproken dan toch. 😉