Franse Flotilla idioten ingerekend door Israëlische marine [video]

Het Franse schip Le Dignité /Al Karama is de enige boot van de tien aangekondigde piratenschepen van het Free Gaza Flotilla die via een truuk uit de Griekse haven is kunnen wegkomen. Aan boord naast de  bemanning nog eens 13 actievoerders die een belachelijke poging waagden om de legale blokkade van Gaza te doorbreken. Zoals verwacht zijn de Franse Flotilla idioten eraan voor de moeite.  Vermits ze weigerden naar de Israëlische haven van Ashdod te varen, gingen de mariniers aan boord van het passagiersscheepje en hebben alle opvarenden ingerekend. Geen van de idioten hebben zich verzet.

De gevangen actievoerders kregen [kosjer?] voedsel en drank aangeboden van de mariniers die zich overigens bijzonder hoffelijk gedroegen. De videoclips boven en onder komen van de website van de woordvoerder van het IDF. Filmpje boven kan je zien hoe de marine het schip aan de haak slaagt en hieronder hoe de activisten overstappen op het marineschip. Ze zullen aan land worden gebracht en daar ondervraagd worden waarna de Flotilla idioten zullen worden overgedragen aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken dienst immigratie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.