Vooringenomenheid van de Verenigde Naties jegens Israël toegelicht [video]

Understanding UN bias against Israel

De Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties (OHHRC) heeft Israël, de enige democratische staat in het Midden-Oosten, tot haar vrijwel enige doelwit gemaakt van permanente vervolging en veroordeling terwijl het anderzijds haar mandaat om repressieve regimes en notoire mensenrechten schendende landen over de hele wereld aan te klagen, systematisch negeert. De hier getoonde videoclip onthult de factoren die achter deze vooringenomenheid schuilen van de Verenigde Naties jegens de Joodse staat Israël.

We moedigen iedereen aan deze videoclip te bekijken en door te sturen naar vrienden en kennissen en samen met ons de hypocrisie te bestrijden en de waarheid te onthullen. Op 21 september 2011 zal een pro-Israëlische demonstratie worden gehouden ter gelegenheid van de start van de Durban III Anti-Racism Review Conference die wordt gelanceerd door de Verenigde Naties. Dat evenement zal plaatsvinden in de Dag Hammershald Plaza, NYC om 11u00 in de ochtend, locale tijd. Voor meer informatie: www.durban3nyc.com | Facebook: Boycott Durban III: http://www.facebook.com/Boycott.Durban.III

Zoals bekend zullen de Verenigde Staten, Canada en Israël niet deelnemen aan deze conferentie [bron]. Ook Nederland overweegt intussen een boycot van ‘Durban III’ [bron].

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.