Gaza bevrijden van Hamas, niét van de blokkade [satirevideo]

Free Gaza from Hamas, not from the Blockade

Bijzonder grappige videoclip. Een bijzonder aantrekkelijke vrouwelijke patiënte neemt plaats in de ligzetel bij haar psychiater, die er probeert achter te komen wat er verkeerd is. Vreemd genoeg vallen de persoonlijke problemen vrij snel samen met het zoeken naar de motieven achter de Freedom Flotillas, Flytillas en andere plotten om Gaza te bevrijden… van Hamas. Tegen Israël reageren wordt nog steeds meer een modegril, zelfs zonder duidelijke aanwijsbare reden. Je ben ‘IN’ als je tegen Israël bent en ‘OUT’ als je weer begint te zeuren over die duizenden gemaskerde terroristen die doorheen Gaza zwerven, gezanten van een islamistisch terreurregime en bewakers van de kassa van Gazaanse dictatuur.

De protesten tegen het maar blijven uitdagen van Israël om de meest absurde redenen, halve waarheden en hele leugens die maar blijven verder duren. Laat Israël gerust! Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten waar vrouwen gelijke rechten hebben, waar minderheden in het parlement zetelen, 1,2 miljoen moslims en Arabieren leven, die de hoogste posities in het land bereiken, waar homoseksuelen gelijke rechten hebben kunnen huwen en zelfs kinderen kunnen adopteren, waar alle ethische origines van de wereld naast en met elkaar leven en werken aan de opbouw van de Joodse staat en dat met iedereen die zich loyaal opstelt ten aanzien van de stat Israël.

Een gedachte over “Gaza bevrijden van Hamas, niét van de blokkade [satirevideo]

  1. Het positieve van deze ‘modegril is dat het eindelijk eens gaat over iets waar ‘losers (die aan géén andere modegril kunnen meedoen (te dom, te lelijk, te dik, te mager, te onbeduidend), ‘hier wel aan kunnen meedoen (protesteren met een plakaat, schreeuwen van de bekende anti Israel leuzen en een V teken maken kan iedereen). Een paar ‘goede anti Israel/anti semitische opmerkingen (hoe smeriger hoe beter) en je kop staat in de krant. Bovendien is het een ‘moneymaker een gratise geldmachine (gratis PR) voor kranten, journalisten, programmamakers, pop-en filmsterren, schrijvers en al de anderen die een ‘oppepper van hun carriere nodig hebben m.a.w. “een levenslijn voor kneusjes & ‘has beens”. Dus al deze voordelen maken van de ‘zieners…. blinden en van de ‘horigen…. doven. Niets aan te doen, gewoon wachten op de volgende ‘hype waar deze blinde en dove meute achteraan kan rennen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.