De vier Belgische Flotilla kiekens terug naar AF [in beeld]

De deelnemers zijn vanaf linksboven met de wijzers van de klok mee:

 • Josy Dubié (71), voormalig RTBF-journalist, VN-functionaris en oud-senator voor Ecolo, woont in Brussel [bio].
 • Asmaa Seba (37), licentiate Islamologie, van beroep fotografe, van Algerijnse origine, berber en moslima woont in Schaarbeek (Brussel Gewest) [bio/interview]
 • Dr. Guido Gorissen, 51 jaar, [marxistische – maoïstische PVDA / Geneeskunde voor het Volk], 26 jaar huisarts bij Geneeskunde voor het Volk in Hoboken [website GvhV]

Ook de Belgen deden dus mee: 3 Franstaligen en 1 Vlaming [maar wel ene die goed Frans kan spreken want zo hoort dat in België]. Via de anti-Israëlische organisatie Belgium to Gaza hebben de links-extremistische Belgen zich voor de prijs van 30.000 euro ingekocht in het Freedom Flotilla 2 – Stay Human. Dat wil zeggen: Stay Human behalve dan voor Joden en Israël. Of wat dacht u? Voor dat geld, waar ik bijna twee jaar voor moet werken, moesten ze wel het schip delen met delegaties van Canada, Denemarken en Australië. De vier Belgische handlangers van de terreur jegens Israël zijn thans gestrand aan boord van de “Tahrir”. Die boot werd zo genoemd omdat onze linkse nitwits aanhangers zijn van de imperialistische islamiseringswoede [om het maar even in hun dialectiek te zeggen] van de Arabische Liga en het OIC.

Aldus willen de Flotillards met de scheepsnaam “Tahrir” het feit herdenken dat door de vele demonstraties op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro, de Moslim Broederschap president Moebarak heeft verdreven en de macht kunnen grijpen. De ene dictator werd door een nog grotere dictator verdreven. En dan is het gewoonlijk feest bij extreemlinks. De Tahrir werd door de Griekse kustwacht aan de ketting gelegd in de kleine haven van Agios Nikolaos op Kreta. Het vermanend licht pak slaag dat hen door het IDF voor hun illegale actie werd beloofd, zullen onze Belgische Flotillards deze keer helaas moeten missen.

5 gedachtes over “De vier Belgische Flotilla kiekens terug naar AF [in beeld]

 1. Interessant is het dat dit uitschot altijd behoefte heeft aan een verzamelnaam om zich achter te verschuilen. “Belgie naar Gaza”. Die vier op elkander lijkende antipaten met hun hooghartige en uitdagende gelaat vertegenwoordigen Belgie? Dit zijn Belgen? Internationaal uitschot is gewoon internationaal uitschot. Toch zielig. Niets gelukte. Die Israeli’s waren hen weer te slim af. Is het om uit je vel te barsten of niet? En wat nu?

  Like

 2. Kijkend naar de portretten van deze vier ‘helden, denk ik bij mijzelf…..”Zo wil je er toch niet uitzien”! Om zelfs EUR 30.000 te “”betalen om mee te “”mogen protesteren. Ik bedoel maar, het woord ‘debiel komt toch in mij boven. Dit zijn de prototypen van de EU ‘usefull idiots. Deze 4 idioten hebben zomaar EU 120.000 letterlijk in het water gegooid. Als ik de belastingsdient was, zou ik zéér geinteresseert zijn waar deze mensen ‘zomaar EUR 30.000 p.p. vandaan halen voor een protestactie! Hoevéél échte slachtoffers in de wereld kan ik met zoveel geld niet helpen? Dit soort mensen moeten aan de ‘schandpaal en niet met hun kop in de krant!.

  Like

 3. Zullen wel gesponsord zijn door oxfam of de belgische pvda,.
  Die treive koppen zien er te gierig uit,alle vier zo’n zelde mieze lach.

  Like

Reacties zijn gesloten.