Free Gaza Flotilla: een zoveelste tactiek in de globale strijd voor de vernietiging van de Jodenstaat [video]

In de bijgaande videoclip worden beelden getoond van een voordracht aan de Rutgers Universiteit in 2010. Hierin legt Adam Shapiro, de woordvoerder voor de International Solidarity Movement (ISM) en de Free Gaza Movement, ten overstaan van eigen publiek uit dat de tactiek met de Free Gaza Flotilla ’s deel uitmaakt van een grotere oorlog waarvan het doel is Israël in het algemeen te ondermijnen en legt uit hoe hij het conflict van ‘Israel versus de Palestijnse Arabieren‘ wil veranderen in ‘Israël versus de wereld‘ en het conflict aldus wil internationaliseren.

Inge Neefs moest in Gaza voor rekening van ISM de schijn van humanitaire hulp ophouden

Al van bij het ontstaan [in 2008] van de Free Gaza Flotilla beweging tot aan de gewelddadige apocalyps op de Mavi Marmara op 31 mei 2010 waarbij enkele Turkse terroristen van de IHH werden gedood nadat ze het IDF hadden aangevallen met bijlen messen en ijzeren staven, wist iedere objectieve waarnemer al dat het eerste doel helemaal niet was om humanitaire hulpgoederen naar Gaza te brengen.

Achteraf bij controle bleek ook dat de deelnemende schepen bijna altijd een leeg laadruim voerden of slechts enkele half gevulde kartonnen verhuisdozen aan dek hadden staan, om hun werkelijke doel te camoufleren. “Kijk, ik breng hulp naar Gaza,” zei Rashid Khalidi en toonde breedgrijnzend zijn lunchpakket aan de soldaten van het IDF die de Marmara hadden geënterd. Het èchte doel is ook nooit geweest om te protesteren tegen de Israëlische ‘belegering’ van Gaza. Hun interesse gaat helemaal niet naar het lot van de bevolking van Gaza maar naar het èchte doelwit en dat is Israël. De rest is allemaal komedie, oogverblinding en maakt deel van de algemene anti-Israëlische propaganda.

Het ware en enige doel, en dat is altijd al zo geweest, is campagne te voeren om de Israëlische staat te ondermijnen, te criminaliseren en demoniseren om aldus na 63 jaar onafhankelijkheid het bestaansrecht van Israël als de legitieme staat van de Joden, internationaal terug ter discussie te stellen. Adam Shapiro legt helder uit hoe de truuk met de flotilla’s een aanvullende tactiek is tussen de velen: protesteren binnen Israël, demonstraties tegen het Veiligheidshek, de BDS [boycot Israël-] beweging en zo verder. Het Free Gaza Flotilla is een pure stunt bedoeld om Israël onder druk te zetten en te delegitimizeren.

Sprekend met twee tongen. Mahmoud Abbas in het Engels voor het Westen: Peace! Peace! en in het Arabisch voor eigen volk: Jihad! Jihad!

Kort samengevat: het Free Gaza Flotilla maakt deel uit van een strategie die ontworpen is om Israël compleet te vernietigen en de Joden opnieuw de Diaspora in te drijven of erger nog hen koudweg te liquideren zonder onderscheid, mannen en vrouwen en van de jongsten tot de oudsten. Melanie Phillips: “Alle fatsoenlijke mensen zouden de adem moeten inhouden dat de Shurat haDin een rechtszaak tegen deze Flotilla idioten heeft aangespannen en rechtspraak als een boomerang laat terugkeren tegen deze Jihadisten en hun neusetende medestanders wiens enige ware doel is om het nationale thuisland van het Joodse volk te vernietigen.”

Elder of Ziyon merkt hierbij op dat Mahmoud Abbas, de perfide gerant van de PA, de vorige maand in New York ongeveer dezelfde taal sprak als de ISM en de Free Gaza Movement. Dezelfde ISM dus waarvan de Italiaanse activist Vittorio Arrigoni, tot aan zijn dood in Gaza het boegbeeld was en waar ook onze eigen Inge Neefs op de loonlijst prijkt. Vittorio werd op 15 april 2011 geliquideerd door radicale islamisten uit Gaza. Inge Neefs heeft kort na de moord op ‘hare Vic’ uit schrik haar biezen gepakt en leeft sindsdien ondergedoken.

Zoals bekend wil Abbas op het impliciete bevel en steun van de Arabische landen, in september aanstaande eenzijdig de onafhankelijkheid van het kalifaat Palestina laten goedkeuren door de Verenigde Naties, met het uitdrukkelijke doel om het Arabische conflict met Israël te internationaliseren:

Mahmoud Abbas: “Palestina’s aanvraag tot erkenning door de Verenigde Naties zal de weg effenen tot de internationalisering van het conflict als een wettige kwestie en niet enkel als een politieke zaak. Het zou tegelijk ook de weg vrijmaken om klachten jegens Israël aanhangig te maken bij de Verenigde Naties, mensenrechten organisaties en bij het Internationaal Strafhof [voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid in Den Haag.]”

3 gedachtes over “Free Gaza Flotilla: een zoveelste tactiek in de globale strijd voor de vernietiging van de Jodenstaat [video]

 1. Brabosh liet enkele dagen geleden een videoclip zien van een terechtstelling in Saoedi-Arabië van een onschuldige Indonesische vrouw door “kopje eraf”.
  Van horen zeggen zou deze Aziatische dame verre familie zijn van Inge Neefs.
  Op geen enkele wijze heeft diezelfde Neefs enige stappen ondernomen om deze executie te bekritiseren noch te voorkomen.
  Per jaar worden in Saoedi-Arabië gemiddeld 400 mensen terechtgesteld, geen VN resoluties of geen media-mededeling, niks dus.
  Duizenden Aziatische vrouwelijke gastarbeiders worden verkracht door hun prinselijke werkgevers. Wie klaagt die gaat eraan of wordt het slachtoffer de dader.
  Dus die Inge Neefs heeft een serieus probleem: de eenzijdige verontwaardiging, een ernstige ziekelijke afwijking waarvan men moeilijk geneest, zo niet nooit.
  David Saroef

  Like

 2. Inderdaad, volledig mee eens.

  Ook in Antwerpen wemelt het van de AlsJoden [asajews] tussen de locale Joodse gemeenschap. Als niet-Jood verwacht je op z’n minst steun voor je pro-Israël standpunten. Maar dan blijkt snel dat ze zich zowaar ontpoppen tot de belangrijkste kritikasters van Israël en zich dat recht (om voluit kritiek te spuien op het Israëlische beleid of op deze of gene beslissing van een willekeurig kabinetslid) volledig toeëigenen op basis van het feit dat de eicel waaraan ze hun bestaan als Jood te danken hebben, toevallig behoorde aan een vrouw van Joodse origine. Wat een bijzondere prestatie zeg!

  Over die “asajews” heb ik op deze blog ook nog dit geschreven: Joodse anti-Israël bootactivist bekent: Flotilla naar Gaza is illegaal : https://brabosh.com/2011/06/29/pqpct-bya/

  Like

 3. Moeder Shapiro moet echt trots zijn op haar ‘asaJew zoon. (asaJew is het ‘koosnaampje voor internationale joodse Kapo’s, die met hun joods zijn ‘gewicht willen en denken te geven aan de vernietiging van Israel, m.a.w. het vervolmaken van Hitlers droom. Deze Joden zijn de ‘echte rotte eieren. Wat ze niet snappen is dat ze door de Israel Bashers = Joden haters, alléén getolereerd & gebruikt worden ‘omdat ze joods zijn en totdat het ‘vermeende doel is bereikt……..dan ondergaan zij hetzelfde lot als hun joodse broeders en zusters. Deze ‘asaJews hebben niets geleerd van hun eigen geschiedenis want zij zijn niet de eerste ‘rotte eieren in de geschiedenis van het Joodse volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.