Israëlische groep lanceert ‘contra flotilla’ [video]

De conservatief nationalistische groep Im Tirtzu heeft de afgelopen uren deelgenomen aan een protestactie in de Griekse haven van Piraeus gericht tegen de Free Gaza Flotilla boten die trachtten de haven uit te varen richting Gaza. Enkele leiders van Im Tirtzu, Erez Tadmor en Ronen Shoval en nog vier andere activisten kwamen toe aan de kust van Griekenland, waar zij een jacht huurden om voor de schepen te varen en te protesteren tegen de pro-Palestijnse vloot in de haven van Piraeus.

De activisten voeren met hun jacht tussen de schepen door met hun jachten behangen met affiches met het beeld van ontvoerde soldaat militair Gilad Shalit die al vijf jaar wordt gegijzeld door Hamas.

De activisten deelden ook pamfletten uit met informatie in het Engels, waarin ze de linkse anti-Israëlische activisten van het zogenaamde “Freedom Flotilla” adviseerden om te varen “naar de onderdrukte bevolking in de steden van Syrië – en niet naar Gaza moeten varen.”

Aan de ongewone stunt  van de Israëlische demonstranten werd door de media veel aandacht besteed door de journalisten die van over de hele wereld naar Griekenland waren gereisd om het débâcle van het Free Gaza Flotilla 2 te verslaan.

De 2de Zionistische Revolutie: Im Tirtzu
http://www.imti.org.il/en/

Een gedachte over “Israëlische groep lanceert ‘contra flotilla’ [video]

  1. Zo kan het ook! Zonder geweld, zonder veel media bombarie en zonder geheime agenda en……zonder bij EU belastingbetalers te komen bedelen met (gelogen) horrorstories! Gewoon ‘echte solidariteit tegen onrecht. Bravo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.