Intussen duurt de ellende in het open concentratiekamp van Gaza nog altijd voort [in beeld]

Khan Younis, donderdag 30 juni 2011 in het zuiden van de Gazastrook. Palestijnse kinderen spelen met gekleurde parachutes op een evenement dat werd georganiseerd door de United Nations Relief and Works Agency (UNRWA). In het sportstadion van Khan Younis trachten kinderen een wereldrecord te vestigen door met om ter meeste mensen met een parachute vanaf de grond omhoog te vliegen. Deze activiteit is een deel van de “Summer Games”, een zes weken durend zomerkamp georganiseerd door de UNRWA om de kinderen in de Gazastrook recreatief bezig te houden.

Ondanks het tumult en het débâcle op zee van het Free Gaza Flotilla die de afgelopen dagen kost wat kost hun duizend bommen en granaten in de vorm pasteitjes en gebak aan de “hongerende” [he he..] bevolking van Gaza hopen te leveren, loopt het brood & spelen circus in Gaza onder de auspiciën van de geldverslindende UNRWA ongehinderd verder. De UNRWA is de bijzondere vluchtelingenorganisatie enkel en alleen opgerichtvoor de Palestijnse vluchtelingen.

Het Palestijnse vluchtelingenschap is bovendien erfbaar en wordt generatie na generatie doorgegeven, zodat het aantal vluchtelingen op 60 jaar tijd maar liefst vertienvoudigd is [ondanks de propaganda van Pallywood en hun West-Europese linkse nuttige idioten die beweren dat er een etnische zuivering wordt uitgevoerd door Israël onder de Palestijnen. Een giller van jewelste dus! Dat wordt uiteraard allemaal betaald met uw en mijn eurocenten en niets dat er op wijst dat deze situatie de komende 20 eeuwen zal veranderen. Bron van deze fotoreeks, nee, geen ‘Zionistische’ maar een Palestijnse. Kennis van het Arabisch is niet noodzakelijk. Gewoon kijken: Pal Today http://www.paltoday.ps/arabic/News-112588.html