Laatste update Free Gaza Flotilla


Intussen werd in de open gevangenis van Gaza op 13 juni 2011 het gloednieuwe vakantiedorp Palm Village ingehuldigd. Het Free Gaza Flotilla II is onderweg om hulpgoederen te leveren: nieuwe badpakken, handdoeken, zwembandjes, zonnebrandolie van Sunoil, sleffertjes van Dior enz…

Hierna volgt een korte opsomming van de inlichtingen die Missing Peace zojuist heeft ontvangen in een briefing met kolonel Avital Leibowich van de IDF. Er komt een transcript van deze bijeenkomst vrij later op de avond hebben wij begrepen. Briefing met kolonel Avital Leibowich IDF over laatste informatie m.b.t. het Flotilla:

 1. De IDF heeft betrouwbare informatie dat passagiers van de Amerikaanse boot Audicity of Hope van plan zijn om IDF soldaten te doden;
  Ook beschikt men over informatie dat passagiers sulfur zullen gebruiken een zuur dat ernstige brandwonden veroorzaakt en zeer ontvlambaar is;
 2. De organisatoren van de flotilla, en met name de Europeanen, hebben banden met Islamisten, niet alleen met de IHH maar ook met Hamas en de Moslim Brotherhood in Europa;
 3. Amin Abu Rashed een Nederlandse moslim, is een van de leiders op de flotilla. Hij leidt ook een Hamas charity in Holland die gesloten werd door de autoriteiten maar nu weer onder een andere naam geopend is. De financiering komt voor een deel van de MB in Europa en andere islamitische organisaties daar;
 4. Er zijn IHH leden op de flotilla (20 ?);
 5. De schepen zijn ongeveer 10 in aantal, de organisatie is niet goed maar de vastbeslotenheid des te groter. Het aantal deelnemers loopt in de honderden. Nog lang niet alle deelnemende schepen zijn op het rendez-vous punt aangekomen. Alle goederen aan boord worden ook via de havens van Ashdod en El Arish aangeleverd op iedere dag van de week.
 6. De IDF heeft het afgelopen jaar getraind in allerlei technieken die gebruikt kunnen worden in allerlei scenario’s. Van extreem geweld tot soft power. Iedere deelnemer in de flotilla overtreedt de Internationale maritieme wet op zeeblokkades in oorlogstijd, ook journalisten.
 7. Een apart schip waarop 12 buitenlandse reporters met wat Israelische journalisten meevaren gaat met de Israelische marine mee tijdens de onderscheppingen. Daarnaast heeft de IDF een nieuw systeem dat het mogelijk maakt om live beelden van de gebeurtenissen aan te leveren aan de warroom in Israel. Die beelden zullen direct vrijkomen.

http://www.missingpeace.eu

2 gedachtes over “Laatste update Free Gaza Flotilla

 1. 10 schepen zijn 10 torpedo’s en voor de rest niet wakker liggen van de gevolgen!
  Israël is Israël het land en het volk dat God de alomtegenwoordige verkozen heeft om een diamant te worden die zal stralen voor alle volken!
  Alle volkeren die dezelfde God van Israël boven alles plaatsen , zo niet dan hebben zij die het niet doen gewoon botte pech!
  En wij gaan wel opruimen in Nederland die volgelingen van die pedo-profeet zullen geen bruggehoofd in Nederland krijgen!

  Like

Reacties zijn gesloten.