Palestijnen boos op Angelina Jolie voor haar bezoek aan Syrische vluchtelingen in Turkije


Altinozu, provincie Hatay in Turkije, vrijdag 17 juni 2011. Actrice Angelina Jolie brengt een bezoek aan een Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije. Meer dan 9.600 Syrische Arabieren leven in vier kampen die worden beheerd door Turkije en de Turkse Rode Halve Maan, volgens de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de VN. Zoals bekend is Angelina Jolie al erg lang een ‘Goodwill Ambassadeur’ voor de Verenigde Naties [foto: CNN / Bron.]

PalArab crybabies whine about – Angelina Jolie!

door Elder of Ziyon [bron]

Het bezoek van Angelina Jolie de vorige week aan de Syrische vluchtelingen in Turkije is blijkbaar bij een aantal Pal-Arabieren in het verkeerde keelgat geschoten. Niet iedereen was hier even gelukkig over. In een open brief die in een aantal Arabische kranten en op Arabische websites verscheen, heeft een heel boze Palestijnse Arabier het volgende geschreven:

Beste Angelina Jolie,

Ik zag u in Turkije, giften brengen naar de Syrische vluchtelingen die amper enkele dagen geleden toekwamen binnen de Turkse grenzen. Heeft u deze Internationale Stichting gevraagd: Hoe kon iemand een dergelijke beslissing nemen over het Palestijnse volk die meer dan 60 jaar geleden vluchtellingen werden? Heeft u gevraagd hoeveel Palestijnse vluchtelingen er zijn, die uit hun huizen werden verdreven en verspreid werden over de hele wereld nadat ze overweldigd werden door een racistisch Zionistisch leger van hun recht op een eigen land?

Gewoon een basisvraag, mijn liefje: Heeft u ook maar het kleinste vermoeden waar Palestina ligt?

“Er is niemand in de hele wereld die meer lijdt dan ik!”

Elder of Ziyon is ook boos:

Hoe durft Jolie zich nog te bekommeren om het lot van anderen, behalve dan om de Palestijnse Arabieren, waarvan iedereen toch weet dat zij het absolute patent hebben op de status van Vluchteling van het Midden-Oosten®?

Hoe durven die parvenu Syriërs, die in levensgevaar verkerend hun land zijn uit gevlucht naar een ander land, het om elke vitale aandacht weg te nemen van de Palestijnse Arabieren! De media die het normaal gesproken over het nieuwe Hulpkonvooi voor Syrië Gaza moet hebben, wordt verdorie momenteel helemaal in beslag genomen door een actrice die probeert niet-Palestijnen te helpen overleven!

Dat is toch echt een pure schande, niewaar!