Opnieuw gore ellende in Gaza: Nieuw pretpark opent de deuren in Khan Younis


Khan Younis, Gaza, 14 juni 2011. Nog meer schokkende taferelen in Gaza waar honderden kinderen gedwongen worden om een ganse dag te spelen en te ravotten in een waterpark in Gaza. Als dat maar goed afloopt!

Het afgelopen weekeinde opende een nieuw waterpark in Khan Younis, de zuidelijke Gazastrook. Op de volgende plaatjes, die verder voor zich spreken, zie je de opening door een aantal Hamas ambtenaren van het themapark. Daarna is het genieten van de nieuwe accommodatie. De bron van deze fotosessie is zoals in bijna alle gevallen op deze blog van Palestijns-Gazaanse origine. Klik op www.multka.net/vb/ om 26 foto’s te bekijken van dit gloednieuwe pretpark in Khan Younis, gemaakt door de bekende Gazaanse beroepsfotograaf Ahmed El Qarra.

Een gedachte over “Opnieuw gore ellende in Gaza: Nieuw pretpark opent de deuren in Khan Younis

 1. Goeien Avond,

  Heeft u ceifers bijvoorbeeld over hoeveel hulp Gaza krijgt van Israël, hoeveel gazanen in Israëlische ziekenhuisen worden geholpen en hoeveel geld de wereld naar Gaza stuurt en hoeveel daarvan word gebruikt door hamas a.u.b ? ( Over Hamas corruptiein het algemeen )

  Ik heb gelezen dat 60% van de moslims die in Jérusalem wonen willen in een Israëlische stad blijven wonen. Hoe zit het ermee met de moslims in Judea en Samaria ? Ze habben een beter leven dan mensen in Egypte en Syrië maar hoeveel daarvan steunt toch hamas fatah en andere anti-Israëlische en anti-Semitische groepen ?

  Zulke informatie is altijd handig als je vaak praat met mensen die Israël de schuld aan alles geven.

  Alvast bedankt

  Like

Reacties zijn gesloten.