Brits ex-parlementslid Galloway formeel: Israël moet vernietigd worden [video]

Transcript volgens MEMRI:

Het volgende zijn uittreksels uit een interview dat het voormalige Britse parlementslid George Galloway, weggaf dat werd uitgezonden op de TV zender Palestine Today op 24 mei 2011:

George Galloway: “Wanneer president Obama spreekt over een steeds kleiner wordend Palestina, moeten wij benadrukken dat Palestina één is, van de [Jordaan] Rivier tot aan de [Middellandse] Zee. […] Ons volgende konvooi over land, dat normaal moet aankomen, zo God het wil, in Gaza op 27 december van dit jaar, zal de naam krijgen “Het Terugkeer Konvooi,” omdat  wij blijven benadrukken dat Palestina niet enkel Gaza is, de Westelijke Jordaanoever en wat zij ‘Oost-Jeruzalem’ noemen. Palestina is het volledige land en het hele volk.[…]”

Interviewer: “De grootste verzekeringsmaatschappij van de wereld, de Lloyd’s, heeft geweigerd om de schepen van het tweede Free Gaza Flotilla te verzekeren. Hoe zal u hier mee omgaan, zal dit een rem zetten op uw acties?”

George Galloway: “Wel ja, we zijn niet verzekerd, maar God is groot en wij vervullen God’s werken. Wij zijn niet bang van Israël. Wij zijn alleen bang van God.”

Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint

2 gedachtes over “Brits ex-parlementslid Galloway formeel: Israël moet vernietigd worden [video]

Reacties zijn gesloten.