Hongerende Gazanen gaan meestal op vakantie naar Palm Beach Village

Ik hoop dat het rapalje dat met de Free Gaza Flotilla II (Stay Human… he he) eind deze maand Hamas zal trachten te bevoorraden met alles wat geen licht kan verdragen, na hun actie worden opgesloten in het gruwelijke concentratiekamp Palm Beach Village van Gaza. Misschien dat hun ogen zullen open gaan en ze zich voortaan met ernstiger zaken zullen bezig houden zoals de hongerende bevolking in Soedan… om maar iets te noemen

Meer dan twee jaar geleden lanceerde de Palestijnse trust Nakheel een noodoproep voor Gaza: “In response to the current humanitarian crisis in Gaza Nakheel has launched an ‘Emergency Donation’ appeal to collect aid supplies, which the company will then transport to the people afflicted in the region.” Dat is ècht gebeurd hoor! Zo, dat was in januari 2009. Wat er de afgelopen jaren met uw en mijn centen is gebeurd kan u verder zelf zien.

Een volledige fotosessie in 20 plaatjes vind je op de Palestijns/Gazaanse website http://www.nakheel-v.ps/

Contact nemen kan op dit email adres: info@nakheel-v.ps

Tel: 2562060
Mobiel: 0597211121

U hoeft geen schrik te hebben, ’t is geen grap van de Mossad! Uw PC gaat niet kapot als u zelf naar de website gaat kijken. En wie nieuwsgierig is geworden door deze positieve berichtgeving klikt op ‘Hulp voor Palestijnen’ in 135 artikels, tientallen video’s en honderden foto’s omtrent het best bewaarde geheim van de Palestijnen: de verborgen welvaart van Gaza. –> https://brabosh.com/category/hulp-voor-palestijnen/

Hieronder enkele hartverscheurende taferelen van hongerende kinderen in het vakantiedorp Palm Beach in de open gevangenis van Gaza.

Opgelet: niet voor gevoelige kijkers!

“Zeg eens dag tegen die onnozelaars van Free Gaza Boat!”

“Daaag sukkelaars!” 🙂