Terroristen op Mavi Marmara van Free Gaza Flotilla waren gewapend [foto’s]

Israëlisch-Arabisch parlementslid Haneen Zoeabi die aan boord was van het vlaggeschip de Mavi Marmara van het Free Gaza Flotilla, beweerde nadien dat ze helemaal geen gewapende mannen had gezien aan boord van het schip en dat ze ook geen staven noch stokken in de handen hielden, kortom ze wist helemaal niks van de gewelddadige intenties van de terroristen van de IHH. Deze videobeelden bewijzen het tegendeel.

Nadat het schip werd geënterd door Israëlische soldaten tracht ze hen te overtuigen dat de gewonden niet naar Israëlische hospitalen mogen worden vervoerd [ze laat hen nog liever creperen en sterven als dat kan bijdragen tot de slechts PR van Israël]. Profiterend van haar parlementaire onschendbaarheid in Israël werd Haneen Zoeabi noch aangehouden, noch vervolgd.

De afgelopen week berichtte Ynet News dat de Israëlische marine over foto’s beschikte waarop terroristen van de IHH op het Mavi Marmara schip te zien zijn met wapens in de handen. Zo is bv op een van de foto’s een man te zien die een wapen over zijn schouder heeft hangen. Op een andere foto is een geweer te zien. Het is voorlopig nog onduidelijk wie de foto’s heeft getrokken. Op één van de foto’s is parlementslid Haneen Zoeabi te zien, die deelnam aan het Flotilla, waar ze pal naast een gewapende ‘vredes’activist te zien is.

Commando’s van de Israëlische marine die deelnamen aan de raid op de Marmara getuigden later dat de mannen van de IHH op z’n minst twee vuurwapens hadden en zeker met één van die wapens werd gevuurd op een soldaat toen die vanuit de helikopter op het dek landde. Eén van de soldaten werd getroffen door een 9 mm kogel die niet gebruikt werd door het IDF. Bronnen bij de Israëlische zeemacht hadden geen verklaring waarom de foto’s pas nu werden vrijgegeven. Uiteindelijk werden de foto’s dan toch afgelopen week 7 juni vrijgegeven door IMRA. Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

‘Vredeactivist’ van de Turkse terreurgroep IHH op de Mavi Marmara gewapend met een vuurwapen met korte loop

Israëlisch-Arabisch parlementslid Haneen Zoeabi stond eveneens op het dek van de Mavi Marmara tussen de gewapende mannen van de IHH. Ze zal nadien verklaren dat ze aan boord geen gewapende activisten heeft gezien.

Hier nog een andere gewapende ‘vredeactivist’ aan boord van de Mavi Marmara

2 gedachtes over “Terroristen op Mavi Marmara van Free Gaza Flotilla waren gewapend [foto’s]

 1. Thats a Camera.
  Even The IDF didnt find guns.

  Its time Israel listen to the World and Stop the Occupation and Kolonisation

  Like

 2. Ik heb niet geschreven dat het IDF wapens heeft gevonden maar wel dat het IDF foto’s heeft gevonden waarop ‘vredesactivisten’ staan die gewapend waren. En om een wapen te laten verdwijnen van een schip dat op zee dobbert, dat lijkt niet echt moeilijk te zijn, gewoon over boord gooien.

  Wat wel vaststaat is dat een soldaat een kogel in zijn maag kreeg en dat die kogel niet uit een wapen van een IDF soldaat kwam. Het wordt tijd dat je ipv klakkeloos al die leugens van Hamas en Co te slikken, eens naar fatsoenlijke mensen luistert.

  Als je alle landen moet bevrijden van hun huidige ‘bezetter[s]’, blijven er niet veel meer tegenwoordige staten over. Zelfs België houdt al sinds 1920 een stuk van Duitsland bezet dat voordien bijna 1000 jaar lang van de Duitsers was. Bovendien is er toch een groot verschil met bv Rusland dat nog altijd verscheidene landen bezet houdt (Tsjetsjenië bv) of China (dat Tibet bezet) vergeleken met Israël dat haar eigen historische gronden bewoont. Dus, hoe kan je iets bezetten wat al lang geleden je eigendom was?

  Like

Reacties zijn gesloten.