De beste 1-staatoplossing: geef het hele M-O aan de Joden [videosatire]

In een zoveelste poging om vrede te brengen in het Midden-Oosten, heeft president Barack Obama voorgesteld dat Israël moet terugkeren naar de “Staakt-het-vuren lijnen van april 1949”; door Obama en zijn kliek verkeerdelijk de “pre-1967 Lijnen” genoemd. Inderdaad, diezelfde ‘lijnen’ die door Israël’s legendarische diplomaat Abba Eban op 5 november 1969 nog veelzeggend de ‘Auschwitz Borders’ werden genoemd.

Alsof de geschiedenis nog niet genoeg werd verkracht door dit stelletje boosaardige fantasten, werden – en dus een eind vooruitlopend op de historische feiten – die ’67 Lijnen’ zelfs vertaald als ‘Grenzen van 1967‘. Dit tot groot jolijt van moslims, Arabieren en Perzen die zowaar nu zèlf al gewagen van een anti-Joods en anti-Israëlisch COMPLOT van de wereld om de Joodse staat Israël te vernietigen.

Maar Andrew Klavan van PJ TV [www.youtube.com/user/Pajamasmedia] heeft een veel beter idee om duurzame vrede te bereiken en de Middeleeuwse mentaliteit in het Midden-Oosten een flinke boost te geven richting de moderne 21ste eeuw: de 1-staat oplossing waarin Israël het hele gebied annexeert en eeuwige vrede, wederzijds respect en harmonie brengt.

Het einde van de religieuze onverdraagzaamheid in het M-O