In 1920 werden in San Remo de grenzen van de Joodse staat wettelijk vastgelegd [video]

Een maand geleden kwamen leden van Al Fatah, de partij van Mahmoud Abbas, bij elkaar in Ramallah om er de kwestie van de Conferentie van San Remo te bespreken. [Zie op Fatahwebsite Fatah: San Remo is Source of Palestinian Dilemma van 27 april 2011]. De besluiten van de San Remo Conferentie handelen concreet over het bestaansrecht van de Joodse staat, een wettige bekrachtiging van het Verdrag van Balfour uit 1917. Dat de Palestijnen met het verdrag van San Remo in hun maag zitten, zegt genoeg over de feitelijke legitimiteit van Israël, een verdrag dat de Palestijnen graag ongedaan zagen gemaakt.

Hierboven wordt een videoreconstructie van een historisch document getoond dat de legaliteit van de Joodse staat heeft bepaald. Zeg maar: het ultieme bewijs. Volgens de notulen van de San Remo Conferentie, die door 51 landen werden ondertekend en nadien nooit[!] herroepen, wordt het toenmalige Britse Mandaat Palestina aan het Joodse volk toegezegd als hun nieuwe nationale tehuis. Dwz: inclusief de Westelijke Jordaanoever (Judea & Samaria) èn het grondgebied van het Hasjemietische Koninkrijk van Jordanië. Dus, wie aan mij vraagt tot waar de grenzen van Israël behoren te reiken, zeg ik: bestudeer het document van San Remo, waarin de grenzen van de Joodse staat wettelijk werden vastgelegd èn bekrachtigd door de internationale gemeenschap.

 Lees meer over San Remo, klikken op de koppelingen op Brabosh.com die hieronder volgen:

Een gedachte over “In 1920 werden in San Remo de grenzen van de Joodse staat wettelijk vastgelegd [video]

  1. Israel!! Behoordt tot de Joodse volk alleen .
    DAt zal zo geschreven zijn en ook Geschieden.
    dat zal en Blijft. voor de hebreéén Dat heeft .God van Israel. Beloofd.Amen

    Like

Reacties zijn gesloten.