Nederland betaalt mee de lonen van Palestijnse terroristen

Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld

door Likoed.nl

http://www.likud.nl/

Een nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit geeft terroristen die gevangen zitten voor terroristische activiteiten recht op een maandsalaris. Deze wet geldt niet voor gewone misdadigers als autodieven, maar alleen voor terroristische moordenaars. Terroristen die een straf uitzitten van meer dan 20 jaar krijgen een hoger salaris volgens de nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit. Salarissen worden betaald vanaf de dag van arrestatie tot vrijlating.

Onder hen die nu in aanmerking komen voor zo’n ‘salaris’ is bijvoorbeeld Abdullah Barghouti, die is veroordeeld voor betrokkenheid bij de moord op 67 mensen, waaronder een Nederlands gezin met drie jonge kinderen in een pizzeria in Jeruzalem in 2001 (plaatje rechts). De gevangenen en hun familie krijgen door de nieuwe wet ook nog een reeks andere privileges, zoals vrijstelling van collegegeld en ziektekostenpremie.

De nieuwe wet bepaalt dat de betaling “zal worden uitgevoerd op basis van de beschikbare bronnen van financiering.” Gezien de omvangrijke begrotingsondersteuning van de Palestijnse Autoriteit door de Europese Unie gezamenlijk en landen als Groot-Brittannië en Nederland, betekent dit dat wij feitelijk deze salarissen gaan betalen.

De donorlanden hebben weliswaar bepalingen bij de subsidieverstrekking geformuleerd zodat het geld niet gebruikt mag worden voor opruiing of terrorisme, maar daar is nauwelijks controle op. De subsidieverstrekkers aan de Palestijnse Autoriteit – en dus ook Nederland – zijn daarmee direct verantwoordelijk voor de voortzetting van het aanzetten tot haat en de verheerlijking van terreur door de Palestijnse Autoriteit van president Abbas.

Onlangs heeft de EU de overdracht aangekondigd van 45 miljoen euro aan de Palestijnse Autoriteit voor “salarissen en pensioenen van cruciale werknemers, voornamelijk artsen, verpleegkundigen en leraren.” Vallen gevangenisstraf uitzittende terroristen en moordenaars tegenwoordig ook onder de definitie van ‘cruciale werknemers’?

En hoe past dit in de door de Tweede Kamer op 17 maart 2011 aangenomen motie dat de subsidie “aan de Palestijnse Autoriteit niet wordt gegeven indien geen concrete en effectieve maatregelen worden genomen om verheerlijken en vergoelijken van terrorisme tegen te gaan” ? De subsidie zelf wordt nu hiervoor aangewend!

Nederland beleeft de grootste financiële crisis in 80 jaar. Miljarden euro’s moeten er worden bezuinigd. Hier kan geld wel heel makkelijk bespaard worden. Het hoeft echt niet weggegeven te worden aan gevangenisstraf uitzittende Palestijnen, als beloning voor het vermoorden van honderden onschuldige burgers.

Een gedachte over “Nederland betaalt mee de lonen van Palestijnse terroristen

 1. Binnen de Nederlandse Rijksoverheid zijn veel links-
  georiënteerde beleidsambtenaren en bestuursambtenaren werkzaam, die met belastinggeld van alle Nederlanders,
  hun politieke voorkeuren praktiseren.
  Ook al heeft Nederland momenteel een Kabinet met Ministers van VVD, CDA (met overeengekomen gedoogsteun van PVV en feitelijke gedoogsteun van SGP), dan nog heeft het Kabinet géén grip op deze groepen linkse beleidsambtenaren en bestuursambtenaren. De macht van deze linkse ambtenaren toont, dat Nederland niet wordt bestuurd door volksvertegenwoordigers, die doorschuiven naar Ministersposten, maar door het leger van één miljoen ambtenaren, waarbinnen de genoemde linkse beleids- en bestuursambtenaren de dienst uitmaken. De VVD-Ministers gaan deze strijd niet aan.
  De CDA-Ministers heulen openlijk met Links en de Islam.
  Vandaar dat er op de zorg 2,7 miljard euro gaat worden bezuinigd en tegelijkertijd honderden miljoenen euro’s Nederlands belastinggeld worden overgemaakt naar het hoofdkwartier van de moslim Palestijnse terroristen in Ram’Allah (hoogte van Allah), waar dat Nederlandse belastinggeld o.m. wordt doorgesluisd naar de moslim Palestijnse Hamas-terroristen in Gaza.
  Linkse beleids- en bestuursambtenaren…

  Shalom,

  Hans Holtrop
  holtrophans@gmail.com

  Like

Reacties zijn gesloten.