Barack Obama’s Jihad jegens de Joodse staat Israël [cartoon]

Barafat

door Bigfurhat van I Own the World.com

President Barack Obama, als de verpersoonlijking van een bepaald deel van het Amerikaanse publiek, hier op het plaatje als de Amerikaanse reïncarnatie van wijlen lieger en bedrieger Yasser Arafat, die een eeuwigdurende Jihad [= islamistische religieus geïnspireerde ‘heilige’ oorlog] afkondigde jegens de Joodse staat Israël. “Obama is the new Arafat” – “Detached from reality” – “We don’t go back to Auschwitz” zijn de teneuren en zowat de gemiddelde krantenkoppen van vandaag.

Los van het feit of Obama nu al dan niet een soort ‘Amerikaanse Jihad’ voert, is veel belangrijker hoe de Arabieren en de moslimwereld de uitspraken van Obama zullen interpreteren. Dus niét noodzakelijk wat er staat, maar wat zij dènken dat er staat en de uitleg die hun Imams er straks tijdens het traditionele Vrijdaggebed in de moskeeën aan wordt gegeven, zullen de komende dagen en weken mede het klimaat bepalen van de hernieuwde onderhandelingen over de vrede [of zal ik beter de connotatie ‘de Israëlisch-Palestijnse vrede’ vervangen door ‘de capitulatie van Israël t.a.v. de moslimwereld’ ?]

Met de verzoening van Fatah en Hamas wordt algemeen een verdere verharding en radicalisering van het Palestijnse standpunt verwacht. Als dat maar goed afloopt!

Lees ook op Brabosh.com: Dramatische ommekeer van Obama: Israël moet zich terugtrekken uit ‘bezette’ gebieden van 20 mei 2011

<wordt vervolgd!>