Waarom iedereen pal achter Israël staat: Het Israëlische hart [video]

Wild Bill for America legt in deze videoclip van 14 mei 2011 aan de hand van een waargebeurd verhaal uit waarom hij pal achter Israël staat en wat er zo bijzonder is aan dat Israëlische hart. Het bijzondere Israëlische hart voor mensen, ook voor diegenen die hen voortdurend naar het leven staan en hen bedreigen met zelfmoordacties met bommengordels. Een kort maar indringend verslag dat niemand onverschillig kan laten.

Wild Bill vertelt haarfijn uit wat het verschil is tussen Israëli’s die kiezen voor het leven en islamistische Palestijnen en andere Arabieren die kiezen voor de DOOD. Want wie kiest voor de weg van vernietiging, vernietigt uiteindelijk zichzelf.

Al wat die moordende hand rond zich aanraakt, bloemen, planten, mensen, kinderen, babys… sterft allemaal mee met die moordenaar. En wat overblijft zijn bloed en tranen tot in de 1000ste generatie.

Meer video’s van Wild Bill for America en bezoek ook zijn website op www.wildbillforamerica.com; met dank aan mevrouw Carmela Ohev-Zion uit Israël voor deze hint;