Foto van de dag: de Osama Bin Laden Boulevard in Teheran

Deze foto die op een Iraans Facebookprofiel werd geplaatst, verdient het beslist om Foto van de Dag te worden genoemd. In Islam verenigen Soennieten en Sjiieten, die traditioneel elkaars vijanden  zijn, zich eensgezind tegen de ongelovigen (Joden, christenen, niet-moslims enz.) De Iraanse Moellahs zijn Sjiieten die in feite gezworen vijanden zijn van de Wahabieten zoals Osama Bin Laden er eentje was.

Maar kijk zeg, wat is hier gebeurd?! Hier in Teheran heeft Osama Bin Laden zowaar zijn eigen boulevard gekregen! Voor wie het bijna vergeten was: Osama wordt sinds zijn dood door de moslimwereld een martelaar genoemd omdat hij de oorlog verklaarde aan de Verenigde Staten en duizenden Amerikanen heeft afgeslacht waarvan 3000 in het World Trade Center op 9 september 2001 [met dank aan Pamela Geller van Atlas Shrugs voor de tip]