Dit is het ware gelaat van het Zionisme [in beeld]

Elder of Zyon heeft in samenwerking met StandWithUs een schitterende reeks posters ontworpen die het ware gelaat laten zien wat het moderne Zionisme van vandaag te bieden heeft en vooral wat het betekent voor vele noodlijdende volkeren en landen in de wereld. Zionisme is helemaal niet wat u had verwacht of dat boosaardige geesten u hebben verteld. U was misleid.

Snel verder kijken naar de volgende 14 plaatjes en een videoclip van Elder of Zyon hier KLIKKEN–>

Lees op Brabosh.com het complete verhaal achter deze videoclip: Palestijnse kankerpatientjes bezoeken met Israëlische soldaten de Hermonberg van 27 maart 2011:

Op 14 maart 2011 bezochten een groep Palestijnse kinderen – waarbij kanker werd vastgesteld – in het gezelschap van reservisten van het Israëlische leger, het enige ski-oord dat Israël rijk is gelegen bovenop de Hermonberg. Die berg ligt in het uiterste noorden van de Golanhoogte, op de huidige grens van Libanon, Syrië en Israël. Met 2.814 meter boven de zeespiegel is het de hoogste berg in zowel Israël als Syrië.