Britse website Ambassade van Palestina veegt Israël van de kaart [plaatje]

Elder of Zyon op zijn blog: “Het kaartje hierboven komt van de website van de Ambassade van Palestina [WOW!] in Groot-Brittannië. In feite een interactieve kaart waar je kan inzoomen op de verschillende districten in ‘Palestina’, wat zoals iedereen wel weet in feite al 63 jaar lang Israël is. [Echter: hoop doet leven bij de Palestijnen.] Trouwens, heeft de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie [PLO] in 1988 de staat Israël niet erkend? Ja toch? Ik vermoed dat dit toendertijd weer een of ander semantisch spelletje moet zijn geweest.

Maar het wordt nog gekker. Het plaatje hieronder is de link om naar de bovenstaande interactieve kaart te surfen:

Echter, het plaatje dat hier op de links wordt getoond is dat van de stad Palestine in de Amerikaanse staat Illinois! Ik veronderstel dat niemand de Palestijnse Arabieren kan verwijten dat ze hun geschiedenis niet kennen. Het valt echt niet te onderschatten om het verloop van de geschiedenis te vatten van iets dat nooit heeft bestaan.” [bron]