Hamas ontwikkelt nieuw geleidingssysteem voor raketten [cartoon]

Intussen wordt door Palestijnse wetenschappers van Hamas flink doorgewerkt aan het Oorlogsinstituut voor Onderzoek en Ontwikkeling  in de Gazastrook [*]

“We hebben nog wat werk aan de winkel aan dit nieuwe geleidingssysteem voor onze raketten zodat  deze ongemerkt onder het Iron Dome [Israëlisch anti-raketsysteem] kunnen doorvliegen.”


Terroristen van de Al Qassam Martelaren Brigades, de jongerenafdeling van Hamas, op wandel doorheen het Gazaanse pretpark met enkele ‘onschuldige voetzoekers’ [dixit VRT en NOS journaal] onder de arm. “Joden Jennen,” heet het spel. Puntensysteem: Joden schrikken: 1 pt; Joden verwonden: 2 pt; Joden doden: 5 pt; raket par accident op eigen volk schieten levert een extra bonus op van 100 pt ([“t Is de schuld van Israël”]

[*] De Gaza is dat westelijk gelegen opstandige deel van de Palestijnse Autoriteit,  de voorlopige werknaam van het toekomstige islamistische kalifaat ‘Palestina’, dat ‘president-voor-het-leven’ Mahmoud Abbas met tevergeefse moeite terug onder zijn controle tracht te krijgen. Toch hebben meer dan 130 landen de Gazastrook onafhankelijk verklaard in afwachting van de hereniging met de Arabische gebieden gelegen in het Israëlische Judea & Samaria [op de Westelijke Jordaanoever].

Een internationaal als terreurstaat geregistreerde entiteit  [Hamastan] onafhankelijk verklaren? Zoiets gebeurt regelmatig. Zie maar naar het Midden-Oosten hoeveel terreurstaten een legitieme status hebben en in de hoogste wereldorganisaties zetelen [Iran, Libië enz.].

Waarom dan ook niet Koerdistan onafhankelijk verklaren? Daar zullen de democratische staten Turkije, Syrië, Irak en Iran meteen mee instemmen. Of staat dat niet op de agenda van de [islamitisch – Arabisch gecontroleerde] Verenigde Naties? Dan moet daar maar snel verandering inkomen.