Pat Condell over de ellende met het christendom [video]

“Ridicule is the only weapon which can be used against unintelligible propositions. Ideas must be distinct before reason can act upon them; and no man ever had a distinct idea of the trinity. It is the mere Abracadabra of the mountebanks calling themselves the priests of Jesus.” – Thomas Jefferson

Joost Niemoller [bron]: “In zijn nieuwe video gaat Pat Condell er weer lekker tegenaan. Niet tegen de islam, maar weer eens tegen het christendom, dat één grote opluchtertruc is. Neem nu de drie-eenheid. En Satan, zonder wie het hele bouwwerk in elkaar zou storten. En dat allemaal om weg te poetsen dat die God van het Oude Testament natuurlijk een wrede lul is, en dat moet weggepoetst worden met Jezus, die ook een God is, maar dan toch weer ingewikkelder. Begrijpt u het? Natuurlijk niet, en dat was ook precies de bedoeling aldus de immer hilarische Condell.”