Een laatste foto van Vittorio Arrigoni, de advocaat van de terreur

Een laatste foto van Vittorio Arrigoni, de advocaat van de terreur

door Elder of Zyon [bron], licht bewerkt door Brabosh.com

En, wat denk je dat er op de arm van Vittorio staat getatoeerd?

Sinds Arrigoni een mensenrechten- en vredesactivist wordt genoemd, zouden we mogen verwachten dat hij zoiets als “Nooit meer Oorlog” of misschien “Mama” of “Ik hou van Jacqueline” of “Ik ben dol op puppies” zou verkiezen.

Hoe het ook zij, deze moderne martelaar die nu net precies door het volk waarvan hij hield en zo gedreven steunde, door hen bebloed, geboeid, gefolterd en tentoongesteld op YouTube om korte tijd later beestig te worden omgebracht, deze Vittorio verkoos een andere boodschap in permanente inkt op zijn arm te zetten.

Het arabische woord op zijn arm, in het fonetisch “moqowama“, betekent  in feite [gewapende] weerstand of verzet.

Dat is precies hetzelfde woord dat het begrip omschrijft waarmee de Palestijns Arabische terroristen hun zelfmoordbomaanslagen bedoelen, het afvuren van raketten en mortiergranaten op burgers en al die andere vreselijke dingen die zij onschuldige Israëli’s aandoen zoals bv het Bloedbad van Itamar van 11 maart j.l.

Het feit dat Vittorio precies dat ene woord koos, boven alle andere woorden in de wereld, om zijn lichaam mee te decoreren, vertelt alles wat u behoort te weten hoe vredevol en wat een poeslieve humanist hij wel was.