Israëlisch-Arabisch parlementslid steunt beschieting met raketten vanuit Gaza

Het mollenwerk van Israëlisch-Arabisch parlementslid Haneen Zoabi, in werkelijkheid een Palestijnse terroriste opgedirkt in een elegant mantelpakje van Dior en zonder hoofddoek, zichtbaar genietend van haar parlementaire onschendbaarheid: “Israël van binnenuit veroveren!

Firas Press citeert de krant Maariv waarin het Israëlisch Arabisch parlementslid Haneen Zoabi zei dat de gewapende facties in Gaza het recht hebben om raketten en mortiergranaten af te vuren op [haar eigen land] Israël. De krant schreef het volgende dat Zoubi heeft gezegd tegenover Maariv: “Degenen die leven onder bezetting en ontbering doen alles voor hun vrijheid en Israël begrijpt dat.

Zoabi komt regelmatig in opspraak voor haar anti-Israëlische politiek. Zo was ze ondermeer aan boord van het Free Gaza Flotilla dat op 31 mei 2010 werd geënterd door het IDF toen het met geweld de zeeblokkade rond Gaza wilde doorbreken. Ook ijvert ze voor een vrije kernbewapening van het regime in Iran,  zogenaamd als tegengewicht voor Israël dat over kernwapens zou beschikken [waarvoor geen enkel bewijs bestaat.]

Terwijl ik linkse Israëlbashers  alle dagen luidkeels hoor uitkrijsen dat in Israël een Apartheidsregime bestaat waarin de 1,4 miljoen Arabische onderdanen zouden worden gediscrimineerd ten opzichte van de Joodse onderdanen, gratuite verklaringen waarvoor nooit bewijzen op tafel worden gelegd, is alvast parlementslid Zoabi het levende bewijs van het tegendeel.

Of kunt u mij één land in het Midden-Oosten opnoemen, of één democratie in de wereld, waarin een verkozen zogenaamd ‘onderdrukt’ parlementslid openlijk kan oproepen en ijveren voor de vernietiging van de staat waarin ze leeft, werkt en woont, de de facto enige democratie in het ganse M-O? Ik niet. Dat is nu eenmaal de prijs die de democratie betaalt: toelaten en steunen van mensen die ze willen vernietigen en vurig hopen dat het publiekelijk debat het ergste zal voorkomen.

En voor de twijfelaars onder jullie moeten de volgende videoclip maar bekijken van een tussenkomst van parlementslid Haneen Zoabi in de Knesset op 2 juni 2010 en het tumult dat zij veroorzaakte. Zij was net ontscheept van het Free Gaza Flotilla waar zij was meegevaren [!!?] en kwam de interceptie door het IDF van de Mavi Marmara aan de kaak stellen in het parlement. “Democratie op zijn mooist,” zeggen sommigen, ik vind het in dit geval vooral bijzonder beangstigend!

Israeli Knesset Members Attack Haneen Zoubi

about Freedom Gaza FlotillaBronnen: Elder of Zyon: Israeli Arab MK defends Gaza rockets van 11 april 2011;

3 gedachtes over “Israëlisch-Arabisch parlementslid steunt beschieting met raketten vanuit Gaza

 1. Hoofddoek rond haar kop, alle blote lichaamsdelen bedekken, een rituele besnijdenis en haar terugsturen onder de steen van waaronder ze uit gekropen is!

  @ Katrien:
  “Discriminatie” noemen ze dat! Democratie op z’n Belgisch (het negeren van een groot aandeel democratische stemmen).
  Israel is volledig democratisch en juist daardoor is zoiets daar niet mogelijk, maar zulke personen zingen het doorgaans niet lang uit.

  Like

 2. ik ken dit “mormel” al een tijdje en veel meer dan de gebruikelijke PA onzin komt er echt niet uit ,in Vlaanderen heeft men een cordon georganiseerd rond het vb (terecht of niet speelt even geen rol) maar denk is even over dit na ! dat mens mag zich keren tegen haar eigen land(sic) wordt betaald door Israelische burgers en goed betaald ook !ze mag zelfs geweld goedkeuren en meer er nog aan meedoen ook en toch spreekt men van apartheid in Israel? als dit apartheid is? Hoe moet je dan het cordon rond het vb noemen dan ? misschien is het de verkeerde vergelijking maar toch ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.