Videobeelden opstelling lanceerinstallatie op… islamitische begraafplaats

Ongelooflijke scherpe beelden van hoe leden van een Palestijnse terroristische eenheid voorbereidingen treffen om nieuwe raketten te lanceren. Ze werden onmiddellijk gefilmd nadat ze 4 mortiergranaten hadden afgevuurd naar het gebied van Nahal Oz (Z-Israël) en dat vanaf de islamitische begraafplaats Sajaiya. De beelden zijn erg recent en gedateerd op vrijdag 8 april 2011!

Op die manier proberen de terroristen op een schaamteloze wijze de Israëli’s af te schrikken om hun lanceerinstallaties voor raketten onder vuur te nemen. Want: Pallywood staat al klaar met een batterij camera’s voor het geval de Israëlische luchtmacht het zou aandurven een islamitische begraafplaats onder vuur te nemen en hun vrienden bij de Verenigde Naties hebben een eventuele veroordeling van Israël al op papier staan. Alleen nog even tekenen en klaar is de zoveelste anti-Israëlresolutie. Zo gaat dat.

Op de beelden kan je naar het einde toe zien hoe de terroristen, nadat ze werden opgemerkt door onbemande Israëlische vliegtoestellen (zogeheten drones) van het IDF die  van op afstand bestuurd, gewapend met camera’s het gebied hebben gefilmd, merkten dat ze vanuit de lucht werden gefilmd en vervolgens haastig de opgestelde lanceerinstallaties met dekens weer afdekken. Frappante beelden!


Een Israëlisch onbemand vliegtuig, de Predator Drone, kan zowel uitgerust worden met camera’s als met wapens. Zogeheten ‘drones’ of UAV’s (Unmanned Aerial Vehicle) behoren tot het meest geavanceerde wapentuig van het IAF. De nieuwste types waaronder de Eitan en de Heron TP, 5 ton zwaar en met een vleugelwijdte van 26 meter, kunnen wel 20 uren in de lucht blijven en zelfs Iran bereiken.

4 gedachtes over “Videobeelden opstelling lanceerinstallatie op… islamitische begraafplaats

 1. Zo zie je weer wat een lafbekken die woestijnratten van hamas (niet met hoofdletter, dat zou teveel eer zijn) zijn

  Like

 2. Vanop begraafplaatsen, vanuit scholen, vanuit hospitalen, vanuit burgerwoningen, vanachter de sleep van hun vrouwen, vanachter de brede rug van hun kinderen… Het zijn toch deugenieten hé!

  Like

  1. deugenieten, nou ja wat zwakjes uitgedrukt.

   Naar onze maatstaven zijn het lafaards van het laagste alooy.

   Doortrapte schurken zijn het:

   Als er wat gebeurd rennen ze huilend en schreeuwend naar de VN moet je eens kijken wat ze doen. En Israel wordt weer veroordeeld.

   Precies zoals Latma met Ghad Gadya laat zien…..

   Like

 3. ik zou die hamas klojos toch geen woestijnrat noemen hoor ! das namelijk beledigend voor die beestjes om daarmee vergeleken te worden !

  Like

Reacties zijn gesloten.