Verenigde Naties gebruiken Gaza als kanon gericht op Israël

Versoepeling van de blokkade van de Gazastrook door Israël leidt alleen maar tot meer terreur door Hamas. Op het plaatje een terrorist van de Palestijnse Islamitische Jihad op wandel op zijn erf. In plaats van graan in te zaaien om zijn eigen volk te voeden, zit hij straks weer met een lege graanschuur die het Westen weer zal moeten vullen.

Sinds donderdag 7 april door Hamasterroristen een anti-tankraket op een Israëlische schoolbus werd afgeschoten waarbij een 16-jarige student zwaar werd gewond, is aan de terreur vanuit Gaza blijkbaar geen houden meer aan. Dit weekeinde werden door Hamas en Co reeds meer dan 120 mortiergranaten en raketten afgevuurd. Bij defensieve tegenaanvallen van het IDF en de IAF sneuvelden de voorbije drie dagen 17 Gazaanse terroristen. In feite was de escalatie van geweld al ingezet op 19 maart toen Hamas op enkele minuten tijd 54 mortiergranaten afvuurde.

Diegenen die na het onderscheppen van het Free Gaza Flotilla op 31 mei 2010 Israël hebben toegeschreeuwd dat het de blokkade rond Gaza moet versoepelen en Israël dat ook daadwerkelijk heeft gedaan, getuige de spectaculaire toename van de [verborgen] welvaart in Gaza, moeten beseffen dat ze tegelijk ook de poorten van de hel hebben opengezet: elke versoepeling leidt tot meer terreur.

Tegelijk met de geleidelijke afbouw van de blokkade had een demilitarisatie van de Gazastrook moeten plaatsvinden, bijvoorbeeld door er VN-troepen te stationeren. Dat is niet gebeurd, integendeel. Gaza is zo lek als een zeef en wapens stromen van alle kanten Gaza binnen. De enkele malen dat er wapens worden onderschept zijn slechts een indicatie van de [her]bewapening van Hamas en haar zusterorganisaties in de terreur.

Iedereen die huiverend terugdenkt aan die bloedbad dat gistermiddag in Alphen aan den Rijn (NL) plaatsvond waarbij de 24-jarige zelfmoordterrorist Tristan van der Vlis (afb. rechts) zeven onschuldige mensen doodschoot en 13 anderen zwaar verwondde, gewone mensen die nietsvermoedend aan de kassa van een supermarkt stonden aan te schuiven, en die zich terecht uit afschuw om zoveel zinloos geweld de haren uit het hoofd rukt, moet zich dringend bedenken dat dergelijke verschrikking in Israël bij perioden bijna wekelijkse kost was.

Israël heeft het recht en de plicht om haar burgers te beschermen. Indien de Verenigde Naties er niet op tijd in slagen om de Hellepoorten van Hamastan [Gaza] weer te sluiten, zal Israël het zèlf moeten doen en Israël zàl dat doen. De voorbereidingen tot een nieuwe Operatie Gegoten Lood II zijn al aan de gang.

De ‘martelaar’ [lees: perverte moordenaar] van Hamas produceert alleen maar angst, nietsontziend geweld en dood. Hamas vermoordt naar willekeur, bejaarden, vrouwen, kinderen en babies, gemaskerd en bij voorkeur in het holst van de nacht. Hamas schept geen leven. Hamas brengt de dood, de Groene Dood van Islamistan.

‘Gaza Has Become a Terrorist State’

door Maayana Miskin

Gaza is een terreurstaat geworden, zei de Israëlische president Shimon Peres in een ontmoeting met buitenlandse ambassadeurs. “Honderdduizenden moeders en hun kinderen in het zuiden van Israël kunnen ’s nachts niet de slaap vatten als resultaat van de raketaanvallen vanuit de Gazastrook,” zei hij tegenover de ambassadeurs hun landen vertegenwoordigden in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties evenals van andere landen in het Midden-Oosten.

Kunnen de Verenigde Naties garanderen dat terreuraanslagen niet opnieuw zullen plaatsvinden? Niemand van u zal nooit de veiligheid van haar burgers willen opgeven, net zoals Israël opkomt voor haar eigen defensie,“ verklaarde Peres. Hij verbond recente terreuraanslagen met internationale ‘flotillas’ die trachten Israël’s zeeblokkade van Hamas te doorbreken, zeggende dat “Iedereen die Gaza wil helpen zou moeten bij de Gazanen aandringen dat zij ophouden met Israël te beschieten.”

President Peres haalde ook de kwestie van de Verenigde Naties omtrent Iran aan, van wie de leider president Mahmoud Ahmadinejad, heeft geroepen om Israël te vernietigen. “Waarom laat u toe hem dat te verkondigen terwijl u hem tegelijk toestaat om lid [van de VN] te blijven?” vroeg hij.

“De Verenigde Naties zijn door de aard van haar organisatie van nature anti-Israël, maar Israël heeft zich desalniettemin geëngageerd aan haar lidmaatschap,” voegde Peres eraan toe. “Wij hebben nooit van een meerderheid kunnen profiteren. De blokken binnen de Verenigde Naties zijn anti-Israël gebaseerd en wij maken geen kans op een rechtvaardig oordeel. Desondanks zullen wij blijven doorgaan met de strijd en blijven vechten voor de vrede.”

Die opmerkingen van Peres volgden na de terreuraanslag op een Israëlische schoolbus waarbij één jongen zwaar gewond werd en voor zijn leven vecht in het hospitaal. Hamas heeft de verantwoordelijkheid voor deze aanslag opgeëist. Zowel Groot-Brittannië als de Verenigde Staten hebben deze aanslag donderdag veroordeeld. De Britse Minister voor Buitenlandse Zaken William Hague noemde de aanslag “verachtelijk“ en “laf.“ “Ik veroordeel compleet de aanval van vandaag van Gaza op kinderen van een bus die schoolkinderen vervoerde naar in het zuiden van Israël,“ zei hij.

Een ambtenaar van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de V.S. zei: “Wij veroordelen de aanval op onschuldige burgers in zuid-Israël in de sterkste mogelijke termen… Zoals wij al zo vaak hebben herhaald, is er geen enkele rechtvaardiging om onschuldige burgers als doelwit te gebruiken.” Het Ministerie van Buitenlandse Zaken drukte haar ‘diepe bezorgdheid’ uit over het gebruik tijdens die aanslag van een geavanceerde anti-tank raket, en merkte op dat alle landen verplicht zijn om wapensmokkel te verhinderen.

Voor zover bekend hebben noch België noch Nederland officieel gereageerd net zomin als de Lage Landen ook maar één kik gaven bij het bloedbad van Itamar van 11 maart 2011. De Nederlandse pers publiceerde nog sporadisch, maar in de Belgische pers moet je zoals steeds met een vergrootglas de geschreven pers afspeuren om een snipper verslaggeving over Palestijns geweld en terreur terug te vinden.


Bronnen: Arutz Sheva: ‘Gaza Has Become a Terrorist State’ door Maayana Miskin van 8 april 2011

4 gedachtes over “Verenigde Naties gebruiken Gaza als kanon gericht op Israël

 1. Een zieke vergelijking van het verzet van de Palestijnen tegen de nu al ruim 60 jaar durende annexatie, expansie, verdrijving, onderdrukking, bezetting door de Joden van Palestijns grond gebied, met de daad van Tristan van de Vlis.
  Israël is hier de enige die schuldig is aan bewust en doelgericht beleid gericht op het verdrijven ten koste van alles ( dus ook de dood van Palestijnen ) terwijl Tristan van de Vlis zijn daad heeft verricht als gevolg van een persoonlijkheids- stoornis of Psychose. Of is het zo dat heel Israël lijdt aan een massa psychose? Echter wel met veel grotere gevolgen dan de aanslag van Tristan!!!!!! De Palestijnen verdedigen alleen maar huis en haard. Hun aanslagen zijn volkomen gerechtvaardigd aangezien dat de enige middelen zijn waar ze over kunnen beschikken aangezien ze al 60 jaar door de rest van de wereld aan hun lot worden overgelaten. Elk onderdrukt/verdreven volk grijpt uiteindelijk als er geen andere mogelijkheid meer overblijft, tot deze middelen en dat wordt ook door de wereld als rechtmatig gezien ( o.a. in Europa tijdens de 2e wereld oorlog met het volste recht in de vorm van aanslagen tegen de Duitse bezetter ), behalve in het geval van de Palestijnen. Rara hoe kan dat?!!!!!! Overigens vinden dit vooral alleen in dit geval de regeringen. Veel gewone mensen weten wel beter. Nogmaals ik vind de vergelijking in het artikel ziek, weerzinwekkend en lachwekkend. !!!!!!!Weg uit de bezette gebieden!!!!!!!! En, ZEEEEER dankbaar naar de Palestijnen toe voor elke centimeter grond die Israel van de Palestijnen mag houden. Want de grond is van de Palestijnen!!!!!!!!! En pas dan zal er vrede zijn, en alleen maar dan!!!!!!!!

  Like

  1. beste Appie,

   Als ik u betoog hoor dan komen er bij mij gevoelens van onrecht naar boven. De historie, geschiedenis en waarhied is anders. U liegt! Palestijnen verdedigen hun huis en haard niet zij claimen iets wat hun rechtens niet toe komt. Dit in grote lijnen uitzonderingen daargelaten. De massa van de Palestijnse vluchtelingen is afkomstig uit de omringende landen en zijn na 1920 als gastarbeider gekomen. in 1900 woonden er nog geen honderduizend mensen in de Westbank (echte naam Judea en Samaria) en de meerderheid was Joods, weggejaagd in 1948/49 door de Arabieren. (etnische zuiveringen noemt men dat) Er woonden 80.00 mensen in begin 20 ste eeuw en weer de meerderheid was Joods, ook weggejaagd in 1947/48. (ook etnische zuiveringen) Hebron in 1929 overwegend Joods, na de massamoord op de Joden zijn ze er weggevlucht. (ook etnische zuiveringen) Nooit van gehoord zeker?

   Zoek in de historie, ken de geschiedenis en zoek naar de waarheid.
   Als u die kent zult u zien wie de werkelijke bezetter is.

   Ik zal met een plubliek geheim beginnen, het zal u de ogen openen:

   Het is een uitspraak van James Parkes uit zijn boek “Whose Land? A History of the Peoples of Palestine (London, 1970), p. 266” .

   Hij geeft al aan dat wij in het het algemeen iets aannemen over de Joden wat niet klopt met de geschiedenis.

   “Het is algemeen onbekend, dat gedurende alle achttien eeuwen tussen de val van het Tweede Joodse Rijk en het begin van het Derde, in onze tijd, de vasthoudendheid van de Joodse gehechtheid aan het land continu tot uitdrukking werd gebracht in het land zelf. Men veronderstelde algemeen dat gedurende die eeuwen er geen Joden woonden in Palestina, maar dat alle Joden die de vernietiging in het jaar 70 van de Gewone Jaartelling overleefden, in ballingschap gingen en dat alleen hun nakomelingen 1.800 jaar later terugkwamen. Dat zijn niet de feiten.”

   Vrij vertaald, wordt er bedoeld dat dat er over het algemeen gedacht wordt dat er in de periode 70 na christus tot eind tweede wereld oorlog er geen Joden in Palestina zouden hebben gewoond. Dat is historisch onjuist: er hebben altijd Joden in Palestina/Israel gewoond.

   Er zijn vele (reis) verslagen in de loop van de eeuwen die hierover spreken.
   Officieele Engelse onderzoekrapporten, en u kunt dat ook opmaken uit de rapporten van de UNWRA die helder en duidelijk aangeven uit welk land de “Palestijnste vluchtelingen” oorspronkelijk kwamen: Libanon, Syrie, Jordanie, Irak, Egypte ect.

   Maar goed, ik denk dat u iemand bent die zich hier niet in wil verdiepen, verblind dat u bent en met oogkleppen op.

   Like

  2. Wat Tristan van der Vlis deed was nog peanuts met wat jouw Palestijnse vrienden aanrichtten in Itamar toen in het holst van de nacht twee Palestijnse gangsters (jouw helden) met messen een baby van 3 maanden vermoordden. Kijk maar naar de beelden van die slachtpartij. Ik hoop dat ze je je heel leven mogen achtervolgen in je dromen:
   Kinderslachting in Itamar [in beeld]
   https://brabosh.com/2011/03/13/pqpct-anf/
   En nee, met dat soort krapuul sluiten we geen vrede. Het IDF of de Mossad rekent vroeg of laat wel af met dat ‘moedig’ krapuul, hebben ze in Gaza er weer een paar martelaren bij. Babykillers, moet je fier op zijn….

   Like

 2. is het vermoorden van baby,s ook verdedigen van huis en haard? of was dat ook een psychose? of kan het zijn dat u zelf psychotisch bent?

  Like

Reacties zijn gesloten.