Hamas vuurt anti-tankraket af op Israëlische schoolbus

How low can you go?

(hoe diep kan je nog vallen?)

Op de Engelstalige sectie op hun website schrijven de al-Qassam Brigadisten:

“De Gaza-Ezzedeen Al Qassam Briades (E.Q.B), de militaire vleugel van de Islamitische verzetsbeweging Hamas, meldt in een militair communiqué dat op donderdag 7 april 2011 werd vrijgegeven, dat zij de volledige verantwoordelijkheid opeisen voor de operatie waarbij een Israëlische bus werd beschoten, die op dat ogenblik reed in de nabij gelegen Israëlische nederzetting Kfar Sa’ad ten oosten van de Gazastrook.”

Kinderen beschieten in een schoolbus met anti-tankraketten, daartoe zijn enkel Palestijnen in staat en meer in het bijzonder Hamas waar de Jodenhaat hen wordt ingelepeld vanaf de schoolbanken. Israël is het excuus, Jodenhaat het motief. Want hoe diep moet die haat wel niet zitten als je doelwit de Joodse kinderen en babies (Itamar) van Israël zijn? Nee, daar is geen leeuwenmoed voor nodig. Het heeft zelfs niks menselijks meer en ook niks dierlijks. Dieren doden om te eten, Palestijnse terroristen doden om te verscheuren, te vertrappelen, uit te vagen in modder en bloed.

Geef toe, om twee volwassen mannen uit te sturen om een baby van 3 maanden in het holst van de nacht slapend in zijn  bed, met messen af te slachten, of een raket afschieten op een bus schoolkinderen, hoe diep kan een volk, het Palestijnse volk nog wegzinken als het dit blijft goedkeuren en aanmoedigen en de Westerse wereld blijft negeren en minimaliseren? Begrijpen wie begrijpen kan.

Israël zal zelf die rotzooi moeten opruimen en hoeft niet eens te wachten op een internationale instemming, die nooit zal komen net zoals dat voordien  ook nooit het geval is geweest. Omdat diezelfde boeven die direct of indirect aanzetten om Joodse babies te vermoorden of oogkleppen opzetten voor wat gebeurt (wat volgens mijn maatstaven hetzelfde is), bovenaan de top de lakens uitdelen aan het krapuul dat onderaan opereert vanuit de riolen van de hel. Gnuivend en snuivend onder de kreten ‘Alloeaah Akhbaar!‘ gaat het beest uitzinnig te keer met de zegen van Mohammed zijn profeet.

Deze terreur van Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad, die samen de Palestijnse speerpunt vertegenwoordigen van Arabische en islamitische vernietigingsdrift van de Joden in het Midden-Oosten, verdedigen geen volk dat probeert te overleven zoals Pallywood en de internationale media ons willen doen geloven. Dit is geen normaal volk meer waarvan de enige bestaansreden is een ander volk uit te roeien met alle middelen die beschikbaar zijn en voor normale mensen ondenkbaar zijn, en een complete negatie van eender welke ethiek of moraal. Alleen de hel heeft dergelijke monsters kunnen uitbraken op aarde.


Achterlijke Jihadist van Hamas: “En wij weten dat er geen beter bloed is dan het bloed van de Joden.” Wel ja, beter bloed in je aderen dan azijn of vitriool of pure vloeibare arsenicum…


Bronnen: lees de Israëlische pers onder meer The Jerusalem Post: Boy, 16, badly hurt after Hamas fires missile at school bus door Yaakov Katz en Yaakov Lappin van 8 april 2011 en Arutz Sehva: Barak: Hamas is Responsible for the Escalation door Elad Benari van 8 april 2011

2 gedachtes over “Hamas vuurt anti-tankraket af op Israëlische schoolbus

 1. De Tora leert ons naastenliefde. In de praktijk blijkt dit doordat Palestijnen altijd in ziekenhuizen in Israël de noodzakelijke zorg krijgen. Die houding onderscheidt Israël van de barbaren van Hamas. Hoewel ik weet dat wij ons niet moeten verlagen tot de varkens van Hamas, heb ik toch wel eens wens dat Gaza volledig in de pan wordt gehakt. Ik ben echter ook weer blij dat Israel de ethiek hoog in het vaandel heeft en zich niet verlaagt tot het ongedierte van Hamas. Ik heb mijn hoop nu maar op Hasjeem gezet en dat hij uiteindelijk een passende straf heeft om ons van de Moslims in het algemeen en de Palestijnen in het bijzonder voor altijd te verlossen.

  Like

 2. Tijdens “Cast lead” zei een Israëlische toeschouwster dat ze de hele Gazastrook simpelweg zouden moeten platbombarderen. Dat dat de enige taal is die de Arabs begrijpen.
  In de jaren 80 van de vorige eeuw deed de vader van Assad van Syrië iets dergelijks.
  Hij omsingelde twee steden en liet deze systematisch platschieten met zware houwitzers.
  Geschat werd zo’n 15.000 doden.

  Maar toch is zo’n hoge ethiek uiteindelijk beter. Dit is voor mij meer een kwestie van geloof dan weten.

  Like

Reacties zijn gesloten.