De mediaoorlog van de BBC jegens Israël: leugens, misleiding en bedrog

BBC Ethics Unveiled:

Lies About Jerusalem, Lies About Guidelines

De Britse openbare omroep BBC heeft haar eigen richtlijnen geschonden tijdens een enorm éénzijdige en onnauwkeurige documentaire over de situatie in Jeruzalem. Deze videoclip doet een onderzoek naar het negeren van deze richtlijnen door het BBC magazine Panorama en het oneerlijke beleid door het Editorial Standards Committee van de BBC Trust met betrekking tot dat segment van januari 2010. Een productie van CAMERA.org.


De BBC beschuldigt Israël ervan Jeruzalem van Arabieren etnisch te zuiveren, maar de cijfers bewijzen het tegendeel. Het aandeel van de Arabische bevolking in de hoofdstad is zowaar nog gestegen van 26 naar 35 procent sinds de ‘bezetting’ in 1967

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.