Israëlische aanval op Gaza maakt doden en gewonden


Jabalaya vluchtelingenkamp, Gaza, 27 maart 2011. De Palestijnse Jihadisten begraven vandaag weer twee van hun jihadisten die deze ochtend omkwamen in hun ultieme confrontatie met de “Zionistische vijand”. Tenminste toch al twee Palestijnen die voor eeuwig verlost zijn van hun obsessie om zoveel mogelijk Joden te vermoorden. Zo te zien aan de talrijke opkomst op deze begrafenisstoeterij, lijkt de opvolging verzekerd. [bron van de foto: Palestine Today]

Bij een Israëlische defensieve luchtaanval op het Palestijnse vluchtelingenkamp van Jabaliya in het noorden van de Gazastrook, werden vandaag zondag twee Palestijnse Jihadisten gedood en een drie-tal anderen gewond, zo werd mede gedeeld door Palestijnse ambtenaren in Gaza. De Israëlische luchtmacht bevestigde de aanval, zeggende dat de luchtmacht het vuur opende op een groep mensen die vanuit het noorden van de Gazastrook “een raket trachtten af te vuren op het Israëlische thuisfront, en tevens een poging verijdelden toen zij  door de terroristen onder vuur werden genomen.

De doden en de gewonden zijn militanten van de Al-Quds Brigades, de militaire vleugel van de op 1 na belangrijkste terreurgroep in de Gazastrook, met name de Palestijnse Islamitische Jihad. De jihadistische groep geeft Israël de volledige verantwoordelijkheid voor “het bloed dat werd verspild.”

Sabri Assalya, 26 jaar en zijn kompaan Radwan Alnmrout eveneens 26 jaar oud, slachtoffers van hun eigen cultuur van moord en geweld, kwamen beiden om het leven tijdens de IDF-luchtaanval en werden afgevoerd naar het mortuarium van het Kamal Adwan hospitaal. De gewonde terroristen van de Islamitische Jihad werden eveneens in hetzelfde hospitaal opgenomen, zo vertelde het verplegend personeel aan de Amerikaanse nieuwszender Cable News Network (CNN).

Het Kamal Adwan hospitaal is genoemd naar de Libanese terrorist van die naam die op 10 april 1973 door het IDF werd uitgeschakeld [Operation Wrath of God] als vergelding voor de moord op elf atleten in München tijdens de Olympische Spelen van 1972.

Het ministerie voor Binnenlandse Zaken van Hamas, zei dat de dodentol van de voorbije week op 14 doden staat en 50 gewonden. Hamas is de Palestijnse factie die aan de macht is in de Gazastrook. Volgens de telling door CNN zijn er sinds 19 maart minstens 12 Palestijnen omgekomen – acht militanten en vier burgers – tijdens Israëlische zelfverdedigingsacties.


De volgende reeks Jodendoders van de terroristische al-Quds Brigades, de gewapende vleugel van de Palestijnse Islamitische Jihad, hier gewapend met AK-47 Kalashnikov machinegeweren, is al van de band gerold. Het wordt een beetje dringen voor deze jonge hitsige ‘martelaars’ om het eerste in het gezelschap van die denkbeeldige 70 gulzige maagden te raken.

“Wat gaat er zoal om in het hoofd van een man”, zou Sigmund Freud ooit gezegd hebben. Inderdaad: vrouwen, billen & borsten en nog eens vrouwen. Een spontane maar ietwat voortijdige islamistische zaadlozing dient zich aan. Maar dankzij  de trefzekerheid van het IDF kan het misschien nog snel gaan. Nog even volhouden jongens!


Bronnen: CNN: Palestinian officials: Israeli airstrike kills 2 in Gaza van 27 maart 2011; The Jerusalem Post: IDF strikes at terrorists launching rockets into Israel van 27 maart 2011; Ma’an News Agency: Israel air strike kills 2 in Gaza van 27 maart 2011;

2 gedachtes over “Israëlische aanval op Gaza maakt doden en gewonden

 1. Ik kijk voor de miljoenste (?) keer naar foto’s zoals bij dit artikel. Hoeveel vrijwel identieke heeft de wereld al gezien?
  Dit is een cultuur, een “beschaving” die zichzelf niet in stand kan houden en dus “gastheren” nodig heeft die uitgezogen, beroofd en geplukt kunnen worden hetgeen precies is wat we zien.
  Ik weet niet hoe lang het nog voort kan gaan maar weet wel dat er een moment moet komen waar ieder maar dan ook ieder er genoeg van zal hebben de vruchten van de eigen arbeid te spenderen aan de personen op de foto’s hier. En dat is de enige hoop voor het hier getoonde volk. Wanneer zij gaan werken voor eigen onderhoud hebben ze de eerste stap gezet in de richting van een beschaving, hoe primitief ook, een beschaving.
  Zal de wereld dan langzaam gaan herstellen van de onbeschrijflijke wonden? Ik meen dat het antwoord “ja” is omdat er immers geen andere keus is?

  Like

 2. Het IDF krijg meer grip op de terroristen met het afschieten van raketten op Israel. In de afgelopen twee jaar zijn er duizende raketten afgeschoten door terroristen vanuit de Gaza op Israelisch grondgebied.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.