Interview met burgemeester van Itamar over de massacre v/d Fogelfamilie [video]

Elder of Zyon maakte op 26 maart 2011  een interview met de burgemeester van Itamar in Samaria, Israël,  omtrent de bloedige moorden op de familie Fogel.

Elder of Zyon vertelt:

Zaterdagavond kreeg ik de kans om de burgemeester van Itamar, Moshe Goldsmith en zijn vrouw Leah, te interviewen, toen zij geld inzamelden voor meer veiligheid en infrastructuur voor hun gemeente. Ik vroeg hen over hun gemeenschap, hoe ze leefden en de laatste informatie omtrent de verschrikkelijke massacre van het gezin Fogel in Itamar. De Goldsmiths verklaarden onomwonden dat het verhaal over Thaïse arbeiders [als mogelijke daders] zoals dit door het Palestijnse nieuwsagentschap Ma’an werd uitgebracht, pure leugens zijn. Omdat in Itamar al maanden geen buitenlandse werknemers meer aan het werk waren en tevens omdat de sporen van de twee daders konden worden gevolgd tot in het Arabische dorp van Awarta, waar op zijn minst één object dat van Itamar werd meegenomen, werd teruggevonden.

Wel, ik begrijp niet goed wat er aan de hand is, maar Brabosh.com is naast Joods Actueel [2 artikels] de enige Belgische website in Vlaanderen die bericht  over de slachtpartij in Itamar van 11 maart 2011 [in 13 artikels]. Ik vind dat bijzonder vreemd. Stel je voor zeg dat dit een Palestijns gezin zou overkomen: in het holst van de nacht worden drie kinderen waaronder een baby van 3 maanden met messen de keel overgesneden. Als er iemand een verklaring heeft voor die onverschilligheid hoor ik het graag! Wie wil steunen kan dat op Friends of Itamar op de website: http://friendsofitamar.org/

5 gedachtes over “Interview met burgemeester van Itamar over de massacre v/d Fogelfamilie [video]

 1. Het is intriest wat hier gebeurd is.Hoe kun je deze 3 kinderen en hun familie,vrienden en Israel troosten.We hebben een Rechtvaardig God die ons oproept om samen met Hem te strijden en niet om te zwijgen.Troost,troost is wat Israel nodig heeft.Je stem laten horen is belangrijk voor hen!

  Like

 2. Goedemorgen Brabosh,

  Met een zwarte lach kan je kijken
  naar dat tweebenige beest
  en uiteraard moslimleugenaar Mahmoud Abbas
  met oorlogsnaam (tegen Israel) : Abu Mazen.

  Met vriendelijke groet,

  Shalom,

  Hans

  What are the Palestinian traditions and morals?

  Like

 3. Mogelijk was de schok rond de heftige dingen in japan dominant, in ieder geval kwam er in de Tweede Kamer hier (nl) wel een motie tegen voortzetting subsidie aan de PA, indien men daar niets zou doen tegen het haatonderwijs op scholen tegen Joden (voor zover ik begrepen heb) en dat is helaas nog steeds alsof je een hond koekjes blijft geven als die buiten de norm doet en alleen maar zeggen ‘pas op niet meer doen hoor’….
  ik denk ook dat sociale media meer nieuws geven dan de officiele. wat niet wegneemt dat ik het beschamend vind, dat doodzwijgen, of is dat opkomend schuldgevoel misschien?

  Like

 4. Hi Hugo, op onze website stond dit dramatische bericht ook direct, met een actie mogelijkheid, zie http://torayeshua.nl/cms/?p=2024
  Inmiddels staat de teller op ruim 1000 euro en wie nog mee wil doen is welkom; ik ga binnenkort 2 derde deel van het bedrag overdragen aan de Collectieve Israel Actie te Amsterdam en een derde wordt besteed aan de ontmaskering van de islam, als oorzaak van deze gruwelijke moord.
  Shalom,
  Ben

  Like

 5. Beste Brabosh,
  Om te begrijpen waarom de media, i.h.b. de Westerse media niet of nauwelijks reageren op de slachtpartij op Joodse kinderen en ouders
  in Itamar (vlak bij Nablus / Shechem) in Judea, Samaria, heb je een diepe verklaring voor nodig. De tweebenige moslimbeesten, die de kelen van babytjes doorsnijden, zoals schapen worden geslacht, doen dat niet zomaar.
  Het is beslist géén onverschilligheid van de Westerse media hierover niet te rapporteren.
  Het is bewust beleid.
  Europa is onder de invloed van de “Verlichting” weggegroeid van haar
  Joods-christelijke wortels. Na 250 jaar “Verlichting” zijn we nu, 2011,
  terecht gekomen in een godsdienststrijd tussen de Joods-christelijke wortels en de religie van de “Verlichting”. Nader onderzoek van de religie van de “Verlichting”, brengt aan het licht, dat de “Verlichting” zich ten diepste keert tegen de Levende God van de Joodse Bijbel, tegen de Levende God van Israel. Willens en wetens heeft de “Verlichting” haar rug toegekeerd naar de Levende God en is zij zonder het te beseffen onder de controle terecht gekomen van de voormalige aartsengel Lucifer, nadien geheten meneer HaSatan, de duivel.
  Deze meneer HaSatan heeft een gloeiende pesthekel aan de Levende God,
  die hij niet kan treffen en heeft een nog grotere hekel aan het Volk waaraan de Levende God Zich onder ede heeft verbonden : de nakomelingen van Abraham, Isaäc en Jakob.
  Hoe meer meneer HaSatan de Joden kan treiteren, hoe beter het hem is.
  Meneer HaSatan heeft heel strategisch één van zijn leiders, m.n. Allah naar Europa gedirigeerd, waar in 2011 ongeveer zestig miljoen moslims verblijven.
  En wat zien we nu in Europa ?
  De volgelingen van de “Verlichting” (vooral te vinden onder Links) staan onder de invloed van meneer HaSatan en de moslims staan onder de invloed van Allah. Beide groepen vinden het prachtig als Joden (Volk van de Levende God) worden getreiterd, gepest, verkracht, vermoord.
  En laten nu de Westerse media vol zitten met linkse mensen. Binnen niet al te lange tijd zien we ook heel veel moslims in de media.
  Dus valt het te begrijpen, dat de media niet of nauwelijks rapporteren over die gruwelijke moord op Joodse baby’s, kinderen en ouders in Itamar.
  Betekent ook dat media, die gerund worden door mensen, die zich onder de levende God van Israel hebben geschaard, heel duidelijk de trom dienen te roeren.
  Vooral het ontmaskeren van de geestelijke krachten achter de “Verlichting” en achter de Islam is een eerste vereiste om een prachtdreun uit te delen.
  Een beetje plagen van Links mag zeker, door te vragen waarom het al meer dan honderd jaar niet lukt Israel van de kaart te vegen ? In 1885 begonnen Oost-Europese Joden naar dat land te gaan.
  Sindsdien hebben de moslims geprobeerd de Joden de zee in te drijven,
  waarbij ze beelden op hun netvlies kregen van een roodgekleurde zee :
  het bloed van de Joden.
  Het huidige Israel met zes miljoen Joden is in staat 300 miljoen moslims in het Midden-Oosten te weerstaan, waarbij die 300 miljoen moslims maar één ding willen : uitroeiing, vernietiging van de Joden in Israel.
  Het Westen schuift steeds meer in de richting van de moslims, daar de “Verlichting” een gelijksoortige geestelijke beweging is als de Islam :
  beide onder invloed van meneer HaSatan.
  Dus, beste Brabosh, herken je vijand en ontmasker hem.
  Laat zien dat er met de Levende God van het Joodse Israel niet te spotten valt.
  Een volgende keer zal ik iets melden over de strategie van de Levende God,
  die heel de wereld als een magneet naar het Midden-Oosten trekt, i.h.b. naar Israel. En vervolgens naar Jeruzalem en in het centrum van Jeruzalem naar de Tempelberg, waar de twee tempels hebben gestaan (waar Hij in heeft gewoond).

  Met vriendelijke groet,

  Shalom,

  Hans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.