Mahmoud Abbas te kijk als schaamteloze leugenaar [video]

“”Als ik zou ophitsen tot haat, bewijs dat dan?” sprak een zichtbaar geërgerde Abbas op de Israëlische TV-zender Kanaal 2 op 19 maart 2011. In die bewuste uitzending – waarvan hier een fragment wordt getoond – volgt een interview met Mahmoud Abbas, de ‘president’ van de Palestijnse Autoriteit, waarin hij voor de camera’s publiekelijk ontkent ook maar iets te maken te hebben met de verheerlijking van terroristen als locale helden op het grondgebied van de PA. De bewijzen die zijn leugens onthullen, stapelen zich op. Na Arafat, de onbetwiste Kampioen van de Grootste Leugenaars van Arabia, is Abbas hard op weg om zijn idool naar de kroon te steken.

Mahmoud Abbas: Een leugenaar? IKKE? Maar, hoe durft u dat zeggen?

Lees bijvoorbeeld op PMW [Palestinian Media Watch] hoe amper één week voor de slachting van 11 maart 2011, toen 5 mensen waaronder een baby van 3 maanden met messen werden afgemaakt in Itamar, de Palestijnse Openbare Omroep Pa-TV een programma uitzond over Fahami Mashahara.

Dat was de man die in 2001 in zijn auto een zelfmoordterrorist naar de slachting in Gilo voerde, een gekende wijk in Jeruzalem, waarbij die terrorist in zijn ultieme zelfmoordact 19 onschuldigen mee in zijn dood nam. “Hij is een held!” wordt in het programma hysterisch uitgekrijst.Om hierover meer te lezen:  klik hier

PMW: “De regering van Barack Obma heeft in de strengste bewoordingen de Palestijnse verheerlijking van terroristen veroordeeld en gezegd dat het de vrede in gevaar brengt. Maar de Palestijnse President Abbas bevorderde onlangs een terrorist die de moord van drie Amerikanen plande en steunde het benoemen van een plein naar Dahlal Mughrabi, die de aanval leidde waarbij 37 burgers werden vermoord. En premier Fayyad van de Paalestijnse Autoriteit sponsorde enkel sportentoernooien voor tieners die genoemd werden naar het brein achter veel terreuraanslagen Abu Jihad. Als terroristen worden verheerlijkt, hoe kan er dan ooit vrede komen?“

5 gedachtes over “Mahmoud Abbas te kijk als schaamteloze leugenaar [video]

 1. hahaha Avi tis nog waar ook wat je zegt over abbas die mens liegt elke keer als hij iets zegt en ik denk zelfs dat hij liegt terwijl hij slaapt

  Like

 2. Mahmoud Abbas PA is een onbetrouwbaar figuur met Mahmoud Abbas kun je geen concrete afspraken maken over vrede met Israel. De president Obama van de VS ben ik totaal niet van gecharmeerd. Israel moet nooit Jeruzalem opgeven het behoort bij Israel. PA Mahmoud Abbas als hij echt vrede wil met Israel het terreur afzweren.

  Like

 3. Nou Hans, dat kan heel simpel.
  Of je bekeert je tot de Islam of je betaalt je als dhimmie scheel aan de djizrah, de dhimmie-belasting. Ten minste als je Joods of christelijk bent, anders ga je meteen over de kling.
  In het westen lijkt het wel of we het vermogen verloren hebben om te strijden voor onze idealen omdat we zand in onze ogen laten strooien door de Politieke Correctheid ™

  Like

 4. Hoe kan je zien dat Abbas liegt?

  Zijn lippen bewegen…

  En deze kan je eindeloos recyclen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.