Onwaarschijnlijk interview met 12-jarige Tamar Fogel [video]

Wat volgt is een interview met de 12-jarige Tamar Fogel, die de slachting van het gezin Fogel in Itamar van vrijdagnacht 11 maart overleefde. Zij was het ook die bij haar thuiskomst ongeveer een half uur na middernacht, haar familieleden en kleine broertjes badend in het bloed ontdekte en om hulp schreeuwde. Onwaarschijnlijk en pakkend interview. Ongelooflijk dat de wijsheid en maturiteit die dit meisje uitstraalt komt van iemand die amper 12 jaar oud is…

6 gedachtes over “Onwaarschijnlijk interview met 12-jarige Tamar Fogel [video]

 1. Wat toont dit meisje een grote volwassenheid in dit interview, zo moedig en zoveel wilskracht. Wat een bijzonder goed karakter toont ze. Ik zou willen dat alle 12 jarigen naar haar luisterden, en er een voorbeeld aan nemen dan zou de wereld er veel beter uit zien.

  Like

  1. Bedoel je nu die moorden in Itamar? Want wie zoiets neerschrijft twijfelt aan alles wat niet in zijn/haar waarheid past.

   Like

  2. Kijk dit in tegenstelling tot al die kinderen die opgroeien in de haat van de PA en de Hamas heeft dit meisje wel een menselijke (Joodse!) opvoeding gekregen.
   Neem een voorbeeld hier aan: dit zijn nou van de ‘extremische’ en ‘gemene’, ‘kwaadaardige’ kolonisten!
   Geef mij die maar any time en any place ipv die linkse seculieren die de boel met hun verdeeldheid verzieken keer op keer.

   Like

 2. Nee dit is geen nepverhaal. Deze kinderen zijn opgevoed met de toraen van jongs af aan worden je dan heel veel waarden bij gebracht. Verder weten Joodse kinderen in Israel van jongsaf dat hun land altijd bedreigt wordt en dat ook zij later het leger in moeten om zo hun land te dienen.
  Onlangs ben ik vrijwilliger geweest binnen het IDF en het heeft mij verbaasd hoe volwassen deze jonge kinderen zijn, enhoe hard er in het leger wordt gewerkt om kinderen uit minder stevige thuissituatie toch waarden bij te brengen.

  Like

Reacties zijn gesloten.