Megahit op YouTube van de Maccabeats: The Purim Song [muziekvideo]

New Yorkse a capellagroep Maccabeats scoort opnieuw megahit op YouTube met The Purim Song. Na amper 12 dagen online scoort de song al 526.985 hits.  Dat is meer dan Brabosh.comop 2 jaar tijd! Als je het mij vraagt lijkt dit verdacht veel op een Joods complot om de hele wereld te entertainen. Tegen onze zin in zullen we gedwongen worden om te dansen, te swingen en te zingen. Als dat maar goed afloopt. 😉

Website van de Maccabeats:  http://www.maccabeats.com/

En voor wie na dit muzikaal ‘geweld’ nog niet overtuigd is dat het hier wel degelijk om een Joodse samenzwering gaat om onze muzikale harten te veroveren, volgt dan als toemaatje deze andere megahit op YouTube met maar liefst 307.583 hits: een muzikale mix gemaakt op de trailer van de bekende film Fiddler on the Roof: “You Got Served.”

Een gedachte over “Megahit op YouTube van de Maccabeats: The Purim Song [muziekvideo]

  1. @Brabosh
    Ja het is een groot “Joods Complot” om blij te zijn, stel je voor zeg dat mensen blij zouden worden ? Nee dan de islam, die heeft het helemaal.
    Moord, doodslag, terreur, totale anarchie, daar worden mensen pas echt vrolijk van. Zelfs de beste Hollywood Horror Splaher kan niet op tegen zoveel “vrolijkheid” die de islam de mensheid te bieden heeft. Bovenstaande muziek is dan ook op voorhand door islam apologeten haram verklaard, want blij gemaakt worden door Joden, nee dat kan echt niet. Daar heeft de islam eigen middelen en methodes voor……..

    Vr. Gr. Pineut

    Like

Reacties zijn gesloten.