Onze bijdrage aan de Palestijnse bewustwordingsweek


Bilin, nabij Ramallah in Samaria, vrijdag 18 maart 2011. Palestijnen gooien stenen naar Israëlische soldaten tijdens de wekelijkse demonstratie tegen het hekken dat hen scheid. Inderdaad een ‘hekken’,  en geen ‘MUUR’ zoals de anti-Israëlische propaganda ons wil doen geloven en zoals op het plaatje links te zien is. Het grootste deel van die afscheiding is een afspanning met draad of prikkeldraad, bedoelt om terroristen en dit soort straattuig van de richel buiten Israël te houden. (Foto: AP/Majdi Mohammed)

Palestijnse bewustwording

door Likoed Nederland

Voor pro-Palestijnse groepen is het deze week de Palestijnse bewustwordingsweek. Wat bij dat soort groepen opvalt, is het eenzijdig de schuld liggen van alle ellende in de Palestijnse gebieden bij Israel, en het vertekenen van de feiten met betrekking tot het conflict tussen Israel en de Arabieren.

Daarom wil Likoed Nederland alle Nederlanders de feiten aangaande het conflict tussen de Palestijnen en Israel weer te geven (die uiteraard allemaal zijn te verifieren op internet), om zo tot een betere Palestijnse bewustwording te komen:

1.      Bent u zich er bewust van dat Palestina nooit een land was?

2.      Bent u zich zich er bewust van dat Jeruzalem nooit de hoofdstad is geweest van enig Arabisch land?

3.      Bent u zich er bewust van dat practisch geen enkele Arabier zichzelf ‘Palestijn’ noemde voor 1964?

4.      Bent u zich er bewust van dat de eerste Palestijns-Arabische leider, Haj Amin al Husseini, aanvankelijk een ‘Groot-Syrië’ inclusief Palestina wenste, en pas in de jaren dertig zijn standpunt wijzigde?

5.      Bent u zich er bewust van dat diezelfde Al-Husseini op religieuze gronden ophitste tot moorddadigheden tegen de Joden in Palestina – inclusief eeuwenoude Joodse gemeenschappen, en dat dit de oorsprong is van het conflict tussen de Joden en de Arabieren?

6.      Bent u zich er bewust van dat diezelfde Al-Husseini fanatiek samenwerkte met Adolf Hitler, Auschwitz bezocht, en dolgraag ook gaskamers in Palestina wilde bouwen om alle Joden die daar woonden ook te vergassen?

7.      Bent u er zich van bewust dat die Al-Hoesseini door Yasser Arafat als zijn oom werd betiteld, Arafat de leider van de terroristische PLO die onder andere bewapend en getraind werd door Muamar Khaddafi?

8.      Bent u zich er bewust van dat Palestijnse Arabieren nooit enig vredesplan accepteerden dat voorzag in een Joodse staat?

9.      Bent u zich er bewust van dat modern terrorisme – bijvoorbeeld de vliegtuigkaping – werd uitgevonden door Palestijnse Arabieren?

10.  Bent u zich er bewust van dat Palestijnse Arabieren nimmer verlangden naar een zelfstandige Westelijke Jordaanoever of Gazastrook toen zij onder Jordaanse- en Egyptische heerschappij (1948-1967) vielen?

11.  Maar dat in de periode desalniettemin de PLO en Fatah werden opgericht, niet om een eigen staat te realiseren, maar om de Joodse staat te vernietigen?

12.  Bent u zich er bewust van dat Yasser Arafat ruim drie miljard dollar verduisterde van zijn onderdanen, desondanks nog steeds als een held wordt vereerd en dat geen enkele Palestijns-Arabische leider probeert zijn gestolen geld terug te vinden?

Bekend Palestijns exportproduct: de vliegtuigkaping.

13.  Bent u zich er bewust van, dat de grondwet van de Palestijnen zegt dat de Sharia de basis van wetgeving wordt in een toekomstig Palestijnse staat?

14.  Bent u zich er bewust van dat de Palestijnse president Mahmoud Abbas de terreurdaad op Israëlische atleten tijdens de Olympische Spelen van 1972 financieel ondersteunde, en dat hij tot op heden de celleider van deze terreurdaad prijst voor zijn daden?

15.  Bent u zich er bewust van dat het doctorale proefschrift van Mahmoud Abbas gebaseerd was op ontkenning van de Holocaust?

16.  Bent u zich er bewust van dat Hamas geen Palestijns-Arabische staat wil maar in plaats daarvan een wereldomvattend pan-Islamitisch kalifaat?

17.  Bent u er bewust van dat de Palestijnse Autoriteit nog steeds officieel vermeldt dat er geen Joodse Tempel in Jeruzalem was?

18.  Bent u zich er bewust van dat de PLO een Jodenvrije staat wilt?

19.  Bent u zich er bewust van dat de gekozen Hamas-regering wetten heeft die vrouwen zwaar discrimineren?

20.  Bent u zich er bewust van dat Arabieren in Israël meer rechten hebben dan de Arabieren in de omliggende Arabische landen (denk aan vrouwenkiesrecht en bescherming van de rechten van vrouwen, homo’s en religieuze minderheden)?

21.  Bent u zich er bewust van dat daarom meer Palestijnen in ‘bezet’ Oost-Jeruzalem aangeven bij Israël te willen blijven horen, dan dat er tot een toekomstige Palestijnse staat willen behoren?

22.  Bent u zich er bewust van dat de grootste helden voor de gemiddelde Palestijnse Arabieren terroristen zoals Dalal Mughrabi (vermoordde 37 buspassagiers) zijn en dat dit door zowel Hamas als Abbas wordt gepromoot?

23.  Bent u zich er bewust van dat de Palestijnse Autoriteit en Hamas geen enkel vluchtelingenkamp in Gaza of op de Westbank opgeheven hebben?

24.  Bent u zich er bewust van dat zelfs na ondertekening van de Oslo Akkoorden in 1993, Yasser Arafat in het openbaar zei dat een Palestijnse staat simpelweg een stap was op de weg om Israël te vernietigen?

25.  Bent u zich er bewust van dat het handvest van Hamas zegt dat het doden van alle Joden een islamitische plicht is?

Bovenstaande feiten, die allemaal zijn na te zoeken in vele bronnen op internet, worden vaak bewust verzwegen door pro-Palestijnse organisaties, zoals Stop de Bezetting van Gretta Duisenberg.

Een betere Palestijnse bewustwording is dan ook zeker nodig!


Bronnen: Artikel van Likoed Nederland op Boinnk!!!: Palestijnse bewustwording van 20 maart 2011.

2 gedachtes over “Onze bijdrage aan de Palestijnse bewustwordingsweek

 1. Uitstekend gezegd Likoed en ook Wiesje.
  Waar halen ze het lef vandaan, om na de verbijsterende moord op gezin Fogel nog ergens hun mond open te doen?!!
  Zie onze actie http://torayeshua.nl/cms/?p=2014 voor deze familie.
  Verbonden in het verlangen naar de ultieme goede waarden en normen, die we herkennen in Israel op zijn best, m.n. in het Tora leven, gaan we door daar pal voor te staan.
  Ook al is dat uit verschillende invalshoeken.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 2. Palestijnse bewustwording? Kom nou. Bewusteloos is verre te verkiezen.
  Palestijnsloos en bewusteloos. Dat is de enige hoop voor de gemartelde mensheid.
  Wie de afgelopen maanden ergens op een vliegveld de bagage moest laten nazoeken, zichzelf moest laten…nazoeken, zich al die vernederende waanzin van in plastic verzegelde flesjes water moest laten welgevallen, schaartjes en pincetten geconfisceerd kreeg kan niet anders dan hopen, ja bidden voor genoemde bewusteloosheid. Opdat de goedwillende wereld kan herstellen van het palestijnse bewustwordingsschandaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.