Het ware gezicht van de terreur was even in Itamar [video]

Met de Koran in de linkerhand en het machinegeweer in de rechter, wroet het beest in het holst van de nacht zijn kop de slaapkamers van onschuldigen binnen en vreet en verslindt al wat hij tegenkomt. De slachting op het gezin Fogel in Itamar door twee islamistische Palestijnen is geen toeval maar het gevolg van jarenlange indoctrinatie en aanzetten tot haat.

Nonie Darwish, dochter van een shahid (martelaar), hierover:

“Het is belangrijk dat we begrijpen dat deze brutale en weerzinwekkende daad van geweld geen alleenstaand geval is. Het is cruciaal de cultuur te herkennen die schuilgaat achter het terrorisme.

Sommigen bekijken de huidige situatie in het Midden-Oosten als een botsing tussen beschavingen. Ik denk dat het meer is dan dat, veel meer dan dat. Het is een regelrechte oorlogsverklaring van de radicale islam jegens de Westerse cultuur. Tegen de Judeo-christen cultuur.”

2 gedachtes over “Het ware gezicht van de terreur was even in Itamar [video]

  1. Brr.. doodeng..
    Zo’n kort stukje waarin precies wordt uitgelegd waar islam voor staat…
    Krijg er kippevel van!

    Like

Reacties zijn gesloten.