Procureur Sheftel beschuldigt links van medeplichtigheid aan slachting van Itamar

Sheftel: Amos Oz Culpable For Fogel Murders

(Sheftel: Amos Oz schuldig aan de Fogelmoorden)

door Gavriel Queenann

Procureur Yoram Sheftel, woedend verwijzend naar de moord op vijf leden van de familie Fogel in Itamar zei dat “De geschiedenis van ons land vervuld is van weerzinwekkende gebeurtenissen en vele moorden heeft gehad. Maar de laatste jaren hebben wij een dergelijke verschrikking niet meer gehad. Wij hebben – opnieuw – de ware aard van onze vijand gezien.

Sheftel beschuldigt de linkse leiders voor de moord op de kolonistenpioniers en gooit hen de aansprakelijkheid vierkant voor de voeten zeggende: “Wie stond toe dat het bloed van de familie Fogel moest [worden verspild]? Niemand minder dan onze eigen broeders – de Rode Zonen van Cain! Wie stond toe dat het bloed van de familie Fogel moest [worden verspild]? Linkse ‘griezels’, Haaretz – de leiders van Meretz, die Israël om de twee weken bekritiseren omdat de aarts-seriemoordenaar Barghouti in de gevangenis zit.

Amos Oz heeft de Gush Emunim een messiaanse cultus genoemd en een koude en wrede gangsterbende die pogroms uitvoeren. Deze Jood die een gerenommeerd schrijver is, is schuldig voor het bloedvergieten van een grote Joodse gemeenschap. Blijkbaar lezen sommige van onze vijanden zijn materiaal. Amos Oz eist de vrijlating van showman en Jodendoder Omar Barghouti. Amos Oz argumenteert dat het toegestaan is om kolonisten te vermoorden, dat men hen mag doden omdat ‘het bloeddorstige mensen zijn’.

Sheftel citeerde professor Zeev Sternhal die dikwijls heeft gezegd dat kolonisten vertrouwd moeten worden gemaakt met het gebruik van tanks, “Professor Sternhal heeft geschreven dat je fascisten niet kan tegenhouden met rationele argumenten maar enkel met geweld. Hij zei dat, indien nodig, wij zelf met Ofra en Elon Moreh moeten afrekenen en tanks inzetten om die taak uit te voeren. Het is duidelijk voor de Joden en inderdaad aan zij die gehoor gaven aan de oproep van Sternhal en aan de vermoorde Joden die buiten de Groene Lijn wonen.

Sheftel zei dat Israël moet afrekenen met die ‘griezels’ en haalde het voorbeeld aan van “die [gepensioneerde] generaal Shlomo Gazit, die zei dat keppels voor hen [de kolonisten] zijn als de hakenkruisen dat waren voor de soldaten van de nazi’s. Katzmann, een cultureel commentator, schreef dat sommige nederzettingen het best kunnen geëvacueerd worden door alle [kolonisten] te doden. Katzman bedoelde waarschijnlijk die ingezwachtelde baby [Hadas Fogel] van drie maanden oud die werd vermoord. Voor de linkerzijde wordt dit niet beschouwd als doden – hooguit als onkruid wieden.


Bronnen: Arutz Sheva: Sheftel: Amos Oz Culpable For Fogel Murders door Gavriel Queenann

Een gedachte over “Procureur Sheftel beschuldigt links van medeplichtigheid aan slachting van Itamar

  1. Katzman bedoelde waarschijnlijk die ingezwachtelde baby [Hadas Fogel] van drie maanden oud die werd vermoord.

    Ronduit walgelijk! Hoe ver kan je gaan om mensen te dehumaniseren? Die kleine baby, wat kan die kleine baby er aan doen? Misselijkmakend. Bah!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.