Libisch dictator Khaddafi maakt de Verenigde Naties belachelijk [cartoon]

He ja zeg, is het u ook al opgevallen dat wanneer de Verenigde Naties over de schuldvraag over Israël moet beslissen, dit slechts een formaliteit is en Israël al na één uur vergaderen unaniem wordt veroordeeld. Af en toe kan een Amerikaans veto nog erger voorkomen.

Maar wat als Arabieren tegen Arabieren vechten? Sinds januari van dit jaar (het begon in Tunesië) moorden Arabieren en moslims elkaar uit in het Midden-Oosten. Sinds januari vergaderen de Verenigde Naties hoe ze wie moeten stoppen of sanctioneren. Bahrein, Saoedie-Arabië, Jemen, Egypte, Soedan, Khaddafi in Libië, tot zelfs in Gaza slaan moslims elkaar de schedel in… de ene massacre volgt de andere meedogenloos op.

En waar blijft de VN? DE VN wordt gestuurd door de Arabische Liga (22 landen) en het OIC (de moslimwereld met 57 landen), ons kent ons hé! 😉  Na al die maanden raken ze het maar niet eens. Verdomme, waarom alles niet meteen op Israël gestoken? Niks makkelijker dan dat? Moet kunnen toch? Maar hoe verdorie?

Straks bereikt het leger van Khaddafi de stad Benghazi, het bolwerk van het ‘verzet’. Euh, neem dat ‘verzet’ ook maar met een flinke schep zout. Ook gemerkt hoeveel groene vlaggen er waaien? Groen is de kleur van de islam. Juist: moslims slachten moslims af, waar moeien we ons mee?

Een gedachte over “Libisch dictator Khaddafi maakt de Verenigde Naties belachelijk [cartoon]

  1. Genesis 16:11-12 “Wat hem (Ismaël) aangaat, hij zal een wilde ezel van een mens worden. Zijn hand zal tegen iedereen zijn, en de hand van iedereen zal tegen hem zijn…” Tja het werd al al lang geleden geprofeteerd over de stamvader van de Arabieren.

    Like

Reacties zijn gesloten.