Het gaat goed met brabosh: 500.000 hits

Het loopt lekker met Brabosh.com

Vandaag de kaap van een half miljoen unieke bezoekers overschreden, dat is algauw het equivalent van enkele miljoenen aangeklikte artikels en pagina’s. En dat voor een pro-Israëlische no nonsens website: recht voor de raap, geen compromissen, wars van elke politiek. Voluit voor Israël want…. Israël is COOL!

Mijn verhaal eindigt aan de grenzen van Israël. Wat daarna in het land gebeurd, welke beslissingen daar ook worden genomen zijn niet mijn zaak. Wat mij betreft mag het land geregeerd worden door een kip of een schaap. Het kan me geen barst schelen. Ik heb geen kritiek op de Joodse staat. Ik vind dat ik daar niet het recht toe heb. Ik kom uit een geslacht niet-Joden die in Europa 2000 jaar lang de Joden vervolgden in wisselende landen en in wisselende tijden. En dat enkel omdat ze geboren werden uit een Joodse moeder. Daardoor dat ik mijn inspraak doorheen de generaties heb verspeeld.

Wie er nog niks van begrijpt kan bv dit lezen op mijn blog: Pilar Rahola over de historische plicht van niet-Joden te vechten tegen Jodenhaat en op te komen voor Israël. Maar ik kan en mag dus nog wel hard knokken voor het bestaansrecht van Israël. Dat is het minste wat ik verplicht ben tegenover het Joodse volk. Iedereen die mij kent weet dat ik een fanatieke anti-nationalist ben,  maar wel met één enkele uitzondering op die regel: Israël, en daar ga ik voor, voluit, nu en altijd.

4 gedachtes over “Het gaat goed met brabosh: 500.000 hits

  1. Wow, 500.000 bezoekers! Toch goed dat je bent doorgegaan. Ik hoop dat het ook zo blijft. In ieder geval gefeliciteerd met zoveel bezoekers 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.