Het is lente in Gaza, tijd om de tuin heraan te leggen


En in het Getto van Gaza kreperen we verder… grapjeuhhh!!!

Het is lente, en ook in Gaza betekent dat werken in de tuinen! Volgende plaatjes zijn geen groenten en sla om op te eten, waarom zouden ze, lijdt er  dan soms iemand honger in Gaza? Teveel naar Pallywood kijken kan uw gezondheid schaden.

Wèl te zien op de afbeeldingen is een openbare verkoop van veel mooie bloemen & planten, struiken en bomen klaar om te verpotten aan te planten en de tuinen van “die arme Gazaantjes” te versieren. Fotosessie van de Gazaanse beroepsfotograaf Abu Marwan alsmede enkele plaatjes van particuliere tuinen in Gaza. [Bron van de foto’s]

Geniet even mee van het Groene Gaza


Een gedachte over “Het is lente in Gaza, tijd om de tuin heraan te leggen

Reacties zijn gesloten.