De Palestijnse Autoriteit zet aan tot haat en ondermijnt het vredesproces


Palestinian TV: “The Prophet says: You Shall Fight the Jews and Kill Them.” (febr. 2010) Opgelet: ze zeggen NIET ‘zionisten’ of ‘Israëli’s’, maar wel dat Joden de vijanden zijn van Allah. M.a.w.: Israëlhaat is gewoon een ander woord – een synoniem – voor pure Jodenhaat uit de oude doos of anders gezegd: Alleen zuivere Jodenhaat is de ware drijfveer voor haat jegens Israël.

door Crethi Plethi

Helaas roept de Palestijnse Autoriteit (PA) nog steeds dagelijks in de media, via scholen, moskeeën en in officiële verklaringen Palestijnen op om Israëliërs aan te vallen en te doden. Het blijft ook beweren dat het bestaan van Israël onrechtmatig is en moet worden uitgeroeid, samen met de overtuiging dat dit ook zal gebeuren in de toekomst. Uiteraard ondermijnt dit elke mogelijkheid dat de vredesbesprekingen zullen slagen.

Niet alleen faalt de Palestijnse Autoriteit erin om een brede basis te leggen voor een compromis in de vorm van een twee-staten-oplossing, het stookt ook het vuur van onverzettelijkheid op en van massaal verzet tegen een dergelijke uitkomst.

Het merendeel van de westerse media, vastbesloten om de Palestijnse Autoriteit als ‘gematigd’ te presenteren, doet nooit verslag van deze uitspraken en activiteiten. Maar gelukkig presenteert de PMW (Palestinian Media Watch) aan de vooravond van rechtstreekse gesprekken tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit, een systematisch en uitgebreid verslag over deze kwestie die u hier (pdf; engels; juni 2010) kunt lezen.

Het wijzen op deze realiteit ondermijnt het vredesproces niet. Eerder het tegenovergestelde. Alleen als we deze problemen gaan confronteren zal vrede mogelijk blijken te zijn.


Bronnen: Crethi Plethi: De Palestijnse Autoriteit Zet Aan Tot Haat en Ondermijnt het Vredesproces van 27 augustus 2010

Een gedachte over “De Palestijnse Autoriteit zet aan tot haat en ondermijnt het vredesproces

 1. Gd heeft gezegd dat hij zijn volk zal laten terugkeren en dat is gebeurt!
  G’d’zegt ook dat hij ze nooit meer zal laten overheerst worden!
  Dus we kunnen beter medelijden met die moslims hebben , want G’d gaat uitroeien met wortel en tak als zij niet zijn heerschappij en volk erkennen!!
  Zijn volk zal hij niet meer laten vallen!
  Amen!

  P.S. onthoudt maar wat in de profetiën staan over hun leger!
  5/6e deel zal vernietigd worden als zij in hun stommiteit Israël proberen aan te vallen!
  En zij zullen een vrede proberen te verkrijgen die even lukt , maar daarna zijn we ze kwijt voor eeuwig en Jeruzalem , Israël en het volk Israël zullen voor eeuwig stralen hier op aarde en een stralende diamant zijn voor de andere volken die wel de G’d van Israël eer betonen en prijzen!
  Onder de regering van De Almachtige!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.